İlişki Durumu Karışık 5 Mart son bölüm fragmanı ! yeni bölüm 33. bölüm son bölüm fragmanı ! 5 Mart İlişki Durumu Karışık Ayşegül Can'ı affedecek mi?

Show TV ekranlarının Romantik komedi dizi deyince akıllara ilk gelen karmakarışık bir hal alan İlişki Durumu Karışık, 5 Mart son bölüm frgmanı izle! İlişki Durumu Karışık 33. bölümünde Elif'e inanan ve Ayşegül'ün kalbini kıran Can, sevdiği kadından af diler ama beklenmedik bir yanıt alır. İlişki Durumu Karışık 5 MArt son bölümü iyice karışacak. İlişki Durumu Karışık 5 Mart 33. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İlişki Durumu Karışık 5 Mart son bölüm fragmanı ! yeni bölüm 33. bölüm  son bölüm fragmanı ! 5 Mart İlişki Durumu Karışık Ayşegül Can'ı affedecek mi?

Show TV ekranlarının Romantik komedi dizi deyince akıllara ilk gelen karmakarışık bir hal alan İlişki Durumu Karışık, 5 Mart son bölüm frgmanı izle! İlişki Durumu Karışık 33. bölümünde Elif'e inanan ve Ayşegül'ün kalbini kıran Can, sevdiği kadından af diler ama beklenmedik bir yanıt alır. İlişki Durumu Karışık 5 MArt son bölümü iyice karışacak.  İlişki Durumu Karışık 5 Mart 33. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Show Tv ekranlarına yeni bir soluk getiren romantik komedi dizisi İlişki Durumu Karışık 33. bölüm fragmanı yayınlandı. Aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlamaların kolkola gittiği dizinin yeni fragmanı, Ayşegül ve Can arasındaki romantik sahnelerin sinyalini verdi. Geçtiğimiz haftaki bölümde Ayşegül'ü ikna edemeyince sürpriz bir plan yapan Can, onu dağ evine kapatıyor. Peki Ayşegül'ün tepkisi ne olacak? Başrollerinde Seren Şirince, Berk Oktay, Pamir Pekin ve Eda Ece'nin yer aldığı İlişki Durumu Karışık 33. bölümü 5 Mart Cumartesi akşamı saat 20.00'de Show Tv'de!

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 33. BÖLÜM ÖZETİ

Can kendini Ayşegül'e affettirmek için her yolu denemeye kararlı! Can ile Ayşegül dağ evinde yalnız kalırken gelinliğini çıkarması gereken Ayşegül, Can'dan dışarı çıkmasını ister. Fakat Can bu isteği yerine getirmez. Gelinliği çıkarmakta zorlanan Ayşegül, Can'dan yardım isteyince olanlar olur. Uzun süredir birbirlerinden uzak olan ikili romantik anlar yaşar. Ancak Ayşegül onu kolay kolay affetmeyecektir. Elif'e inanan ve Ayşegül'ün kalbini kıran Can, sevdiği kadından af diler ama beklenmedik bir yanıt alır.

Show TV’nin ekrana damgasını vuran projelerinden “İlişki Durumu: Karışık”; Aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlamaların el ele gideceği bir aşk oyunu hikayesi. Dizide neşe, duygusallık ve heyecan da hiç eksik olmuyor.

Başrollerinde Seren Şirince, Berk Oktay, Pamir Pekin ve Eda Ece’nin yer aldığı dizinin yapımcılığını MF Yapım-Faruk Bayhan’ın üstleniyor.

Yönetmen koltuğunda Bülent İşbilen'in oturduğu dizinin senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt kaleme alıyor...

Kaynak: Diyarbakır Söz