İmparator İbo Tatlıses dayanamadı: ‘Süreci çözelim artık'

Geçtiğimiz senelerde hain saldırıya uğrayıp sakatlanan efsane sanatçı İbrahim Tatlıses, son günlerde yaşanan olaylara daha fazla dayanamayıp 2013 yılında dönemin Başbakanı şimdiki Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, Şivan Perver ve Barzani’ninde içinde olduğu fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. İmparator İbo Tatlıses dayanamadı: ‘Süreci çözelim artık' dedi.

İmparator İbo Tatlıses dayanamadı: ‘Süreci çözelim artık'

Geçtiğimiz senelerde hain saldırıya uğrayıp sakatlanan efsane sanatçı son günlerde yaşanan olaylara daha fazla dayanamayıp 2013 yılında dönemin Başbakanı şimdiki Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, Şivan Perver ve Barzani’ninde içinde olduğu fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.

Efsane sanatçı İbrahim Tatlıses’in fotoğraflı paylaşımı şu şekilde…

'Hele bu resme iyi bakın; yüzümüzde güller açıyor, bu resme bakan merhamete gelir be! Şimdi soruyorum biz Diyarbakır'a niçin geldik? Süreci çözelim; barışa gayret edelim diye. Şivan yasaklıydı, gelmezdi. Ama adam her şeyi göze alarak Irak'tan kalktı geldi. Benim durumumu zaten biliyorsunuz, kalabalığa rahatsızlığımdan dolayı, her yanım kasım kasım kasılıyor. Bende hiç bir şeyi gözetmeden kalkıp geldim. İnanıyorum ki; cumhurbaşkanımız barışı yürekten istediği için bizleri Diyarbakır'da topladı. Sayın Barzani’de Irak'tan gelmedi mi? Ee sonuç sıfır, elde var sıfır. Tekrar bizleri çözüm süreci ve barıştan başka ne birleştirebilir? Benim bildiğim barışa giden yolun üstünde hiçbir şey olmamalı amma 'yine kan yine ölüm', yine ‘şehitler ölmez vatan bölünmez.’ Gelin dostlarımızı güldürelim düşmanlarımızı da sevindirmeyelim kendimize güldürmeyelim, ta ki barış gelene kadar, ey efendiler'

Kaynak: Diyarbakır Söz