İnadına Aşk 13. Son Bölüm - Büyük Sıkıntı

Fox TV’nin aşk dolu dizisi İnadına Aşk 13. Son Bölüm yayında ve izleyebilirsiniz. İnadına Aşk son bölümü izleyicilerini ekrana kilitledi. “İnadına Aşk 13. Son Bölüm İzle” diye Google’da aramalar da başladı. İnadına Aşk 13. Bölüm’de neler oldu ve İnadına Aşk 13. Son bölüm tek parça izleme şansı…

İnadına Aşk 13. Son Bölüm - Büyük Sıkıntı

İnadına Aşk 13. Son Bölümü reyting birincisi olmaya adaydı. Çünkü karşısında Kurtlar Vadisi Pusu da yoktu. Seksenler’i de geçebileceği tahmin ediliyor. Peki, İnadına Aşk 9. Bölüm’de neler oldu?

İnadına Aşk 13. Bölüm’de;  Çınar Habibe ile samanlıkta basılınca, babası Satır Celal’i Habibe ile arasında bir şey geçmediğine ikna edemedi. Yeşim’in müdahaleleri de etkisiz kalınca olaya Toprak el koydu ve aileler Karadeniz’den İstanbul’a döndü. Ama bu olay Çınar’ı asla yolundan döndürmez ve Barutçular Araslara kız istemeye gider. Yalın ve Defne ilişkisi tüm doğallıyla devam ederken, bu ilişkiden haberdar olan Toprak, Defne’ye yaptığı kötü çıkışla bu ilişkiye bakışını belli etti. Defne abisine resti çekti ve Yalın’ın yanına gider ama onu orda kötü bir sürpriz bekliyordu. Trabzon’da Leyla ile aralarında geçen özel anlardan oldukça fazla etkilenen Toprak, aynı etkilenmenin Leyla tarafında da olduğunu fark eder. Deniz ve Ezgi ise, aralarında artık etkilenmenin ve hoşlanmanın daha fazla karşısında duramadılar.

İNADINA AŞK 13. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak: Diyarbakır Söz