İnadına Aşk son 12. bölüm (Çınar tehlikede) -

Fenomen aşk dizisi İnadına Aşk 12. Bölümü ile yine izleyenlerini şaşırttı. İnadına Aşk’ın son bölümünü izleyenler hem ekrana kilitlendi hem de sürprizlerle karşılaştı. Peki, İnadına Aşk 12. Son bölüm izleyemeyenler nasıl izleyecek? Cevabı haberimizde. İşte İnadına Aşk 12. Son bölüm tek parça izle. İnadına Aşk son bölümün sonunda Çınar Habibe ile samanlıkta yanlış anlaşıldı. Çınar'ın başı belada.

İnadına Aşk son 12. bölüm (Çınar tehlikede) -

İnadına Aşk 12. Son bölümde herkes şoke oldu. Yalın daha fazla dayanamadı ve Defne’nin abisi Toprak’a Defne’yi sevdiğini açıkça söyledi. İnadına Aşk 12. Son bölüm izleyemeyenler ve yeniden izlemek isteyenler için haberimizde.

İNADINA AŞK 12. BÖLÜM’DE NELER OLDU?

Düğün için ailece Trabzon’a giden Defne, bu işten kurtulduğunu düşünse de Yalın’ın sürpriz ziyaretiyle yine aynı endişeyle telaşa kapıldı. Köye girdikleri ilk anda karşılaştıkları Habibe, Çınar’ın başına bela olacak gibi durmaktadır ama Çınar aslında alışkın olduğu bu durumu pek de önemsemedi. Onun hedefi bir an önce Yeşim’e evlenme teklif etmektir ancak yine karşısına Toprak engeli çıkar. Toprak ise bir yandan Çınar’ın evlilik için acele etmesine karşı çıkarken, diğer yandan Leyla ile çok özel anlar paylaştı. Deniz ve Ezgi’de durumlar daha da karışacak. Çünkü geçtiğimiz hafta yaptıkları müthiş tango dansından sonra birbirlerinden çok daha fazla etkilenen çift, artık eskisi gibi arkadaş olarak kalamadıklarını anladılar.

İNADINA AŞK 12. SON BÖLÜM İZLE 

Kaynak: Diyarbakır Söz