İnadına Aşk yeni bölüm, İnadına Aşk, 21. bölüm fragmanı İnadına Aşk'ın tahtına Kösem Sultan mı göz koydu?

FOX Tv' nin sevilen dizilerinden İnadına Aşk dün akşam 20. bölümü ile seyircilerin karşısına çıktı. Defne taraflarına aşk kokularının yayıldığı Kiralık Aşk 20. bölümde neler oldu. Kiralık Aşk 21. bölüm fragmanı yayınlandı mı?Kösem Sultan ile aynı akşam oynayan Kiralık Aşk, izleyicilerini kaybetmedi. İşte Kiralık Aşk,Defne ve Ali cephesindeki gelişmeler. Seyirciyi her hafta olduğu gibi bu haftada Ekrana kilitleyen dizi İnadına Aşk'ta süpriz gelişmeler yaşandı

 İnadına Aşk yeni bölüm, İnadına Aşk, 21. bölüm fragmanı İnadına Aşk'ın tahtına Kösem Sultan mı göz koydu?

FOX Tv' nin sevilen dizilerinden İnadına Aşk dün akşam 20. bölümü ile seyircilerin karşısına çıktı. Defne taraflarına aşk kokularının yayıldığı Kiralık Aşk 20. bölümde neler oldu. Kiralık Aşk 21. bölüm fragmanı yayınlandı mı?Kösem Sultan ile aynı akşam oynayan Kiralık Aşk, izleyicilerini kaybetmedi. İşte Kiralık Aşk,Defne ve Ali cephesindeki gelişmeler

FOX TV'nin sevilen dizisi İnadına Aşk bu hafta yeni bölümüyle yine seyircileri ekrana kilitleyecek.Dizide bu hafta neler olacak? FOX TV İnadına Aşk yeni bölüm fragmanı için haberimizi takip etmeye devam edin.

Dizinin Bu haftaki bölümünde neler olacak ? Yeni Bölüm Hakkında Tüyolar

Yalın'ın annesi İblis tarafından bir çuval içinde Defne'nin kapısına getirilince işler karışır. Defne Yalın'a ve Toprak'a bu durumu açıklamak için kırk dereden su getirir. Ama Yalın'ın şüpheleri her dakika artar. Yoksa Defne artık topun ağzında mıdır? Birbirlerinden çok farklı olmanın getirdiği sorunları aşklarından güç alarak aşan Yeşim ve Çınar, düğün hazırlıklarına başlarlar. İ;şler ciddileşince kadın erkek farklılığı yetmezmiş gibi ayrı dünyalar meselesi çiftimizin önüne duvar gibi dikilir. Bakalım aşk bu duvarı aşabilecek güçte midir? Eski karı koca, yeni sevgili Leyla ve Toprak daha ilk günden Yalın'ın annesi yüzünden birbirlerine girerler. Anlaşılan bu çiftin sevgililikleri de en az evlilikleri kadar fırtınalı olacaktır. Deniz ise Ezgi'nin güven sorununu aşmaya çalışırken duyduğu bir şeyle sarsılır. Bu defa Ezgi gerçekten aşmıştır, Deniz'in sabrı bu şokla başetmeye yetebilecek midir?

Dizide Geçen Hafta Neler Oldu ?

Annesine yazdığı mektupları okuduktan sonra Yalın'a "aşk biter" lafını yedirmeyi 60 yıl kadar erteleyen Defne, artık tek bir hedefe kilitlenmiştir; bir an önce anneyi bulup sevdiği adamın yaralarını tümden iyileştirmek. Yeşim de aynı hedefi paylaşıp düğününde annesini yanında görmek isteyince, Defne'yle birlikte dağ evinden çıkabilmek için türlü numaralar denemeye başlarlar. Ama iki entrikacı kafadarın dağ evinin hemen kapısında onları bekleyen tehlikeden haberleri yoktur. Leyla Toprak'la ilişkisine getirdiği yeni solukla Toprak'ın sabrının sınırlarını zorlamaktadır. Yanında olacağım derken sonunda adamı çileden çıkarmayı başarır. Deniz'i Damla'yla sarılırken gören Ezgi senaryoyu yazmış ve oynamaya başlamıştır ama Deniz'in alışılmadık tavrı, Ezgi'nin kendisini bir kez daha sorgulamasına neden olur. İnadına Aşk yeni bölümüyle Perşembe akşamı FOX'ta!

İNADINA AŞK 20.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

İNADINA AŞK 21.BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler