İnadına Aşk'ı en YALIN haliyle tanıyalım. Can Yaman kimdir?

İnadına Aşk'ın Yalın' ı avukat Can Yaman kimdir? İnadına aşk dizisinin yakışıklı oyuncusu Can Yaman, kimdir? Özellikle de Can Yaman kimdir diye merak eden genç kızlar için derlediğimiz haberin detayında, İnadına Aşk'ın en Yalın haline ulaşabilrsiniz

İnadına Aşk'ı en YALIN haliyle tanıyalım. Can Yaman kimdir?

İnadına Aşk'ın Yalın' ı Can Yaman kimdir? İnadına aşk dizisinin yakışıklı oyuncusu Can Yaman, kimdir? Özellikle de Can Yaman kimdir diye merak eden genç kızlar için derlediğimiz haberin detayında, İnadına Aşk'ın en Yalın haline ulaşabilrsiniz

Avukatlık yaparken tatil için gittiği Bodrum'da tesadüf sonucu oyuncu olan ve 1 yıl içerisinde 'Gönül İşleri' ve ardından 'İnadına Aşk' dizisinde oynayan Can Yaman, kendisini çok şanslı olarak değerlendirirken, "Hayat, planlar yaparken başınıza gelenlerdir." dedi.

GÖNÜL İŞLERİ DİZİSİNDE USTA İSİMLERLE OYNADI

 Birleşik Arap Emirlikleri merkezli MBC4 kanalındaki 'Turki Ekstra' programında Liana Dahdouh'un sorularını yanıtlayan oyuncu Can Yaman, sektöre çok iyi bir başlangıç yaptığını anlattı. İlk olarak 'Gönül İşleri' dizisinde çok usta isimlerle oynadığını belirten Yaman, 'İnadına Aşk'ta ' Yalın Aras' karakterini başrolde canlandırdığını hatırlatırken şöyle dedi:

NASIL GARİBAN OLDU?

"Bu dizide Osman Sınav ile çalışma fırsatı yakaladım. Gerçekten şanslıyım. Klişe bir laf vardır; 'Hayat planlar yaparken başınıza gelenlerdir' diye. Benim hayatım hakikaten öyle. Çok önemli bir kurumsal firmada avukatlık yapıyordum. Avukatlık yaparken Bodrum'a tatile gidiyorum ve şu anki menajerlerimle tanışıyorum. Bana hobi olarak ders vermeye başlıyorlar. Sonra da ilk işim 'Gönül İşleri' için teklif gelmesi tamamen tesadüf. Planladığım bir şey değildi. Senaryoda canlandırdığım karakterin bıyıklı, doğudan gelmiş, parası olmayan biri olduğu yazıyordu. Benim o anki görüntüm, imajım, halim, tavrım garibanı oynamaya çok fazla müsait değil. Çünkü fiziksel olarak havalı duruşum vardı. Hoca bana 'Çok özenli bir fiziğe sahipsin, biraz daha kambur dur mesela gariban gibi ol', '6-7 kilo verebiliyorsan omuzların darlaşabiliyorsa ona uygun olarak kendini fiziksel olarak hazırla' dedi. Bıyık ve saçların kısa olması gerekiyordu. Konuştuk ona göre 1 ayda bıyığı bıraktık her gün kilo vermek için koşmaya başladım. Kilolu değildim kastan kilo kaybı. O şekilde bir duruş edindim."

Kaynak: Diyarbakır Söz