Işıl Reçber paylaşım yaptığına bin pişman!

Eski başarılı milli kaleci ve şimdilerde yorumculuk yapan Rüştü Reçber’in eşi sosyetik güzel Işıl Reçber Babalar Günü’ne özel eşine 30 Bin TL değerinde Rolex marka saat hediye aldı. Üstelik bunu sosyal medya platformu Instagram’dan paylaştı ve yanına da “Babanıza ufacık da olsa bir hediye verin” yazınca sosyal medya ayağa kalktı. Birçok kişi tarafından Işıl Reçber’in hem paylaşımı hem de yorumu Ti’ye alındı.

Işıl Reçber paylaşım yaptığına bin pişman!

Eski kaleci şimdiki yorumcu Rüştü Reçber'in moda tutkunu eşi Işıl Reçber, Instagram paylaşımıyla yine olay yarattı. Marka tutkunu olan Işıl Reçber Hanımefendi yaklaşan Babalar Günü için ilginç bir paylaşımda bulundu.

203 bin kişinin takip ettiği Instagram profilinden sürekli reklam yapan Işıl Reçber'in yeni paylaşımındaki çelişki ise alay konusu oldu. Rüştü Reçber'in bileğinin fotoğrafını paylaşıp aldığı pırlanta taşlarla süslü bilekliklerin reklamını yapan Işıl Reçber, şöyle yazdı:

BU NE ÇELİŞKİ IŞIL HANIM!

Reçber, "Bizim Babalar Günü hediyelerimiz verildi. Sakın siz de babanızı unutmayın ve şimdiden her ne olursa olsun ufacık bir şey olsa da alın, verin." yorumunu yazdı.

Işıl Hanım'ın 'mütevazı hediyeler' tavsiye ettiği paylaşımındaki karede Rüştü Reçber'in kolunda 30 bin liralık Rolex saat olması takipçilerini güldürdü. Işıl Reçber'e "Hem Rolex'le görgüsüzlük yapıyor, hem de mütevazılıktan bahsediyor" yorumları yağdı. (Takvim)

Kaynak: Diyarbakır Söz