Görüş Bildir

İsmail Hacıoğlu Vildan Atasever’i önce kalbinden sonra parmağından sildi!

Oyuncu İsmail Hacıoğlu eski eşi Vildan Atasever’den boşandıktan sonra yüzük parmağına yaptığı “Vildan” dövmesini sildirdi. Vildan Atasever de geçtiğimiz günlere yine yüzük parmağında yazan İsmail dövmesini silip kuş dövmesi yaptırmıştı.

İsmail Hacıoğlu Vildan Atasever’i önce kalbinden sonra parmağından sildi!

Evlilikleri ocak ayında sona eren Vildan Atasever ile İsmail Hacıoğlu, mutlu günlerinde birbirlerinin isimlerini parmaklarına dövdürmüştü. Ancak ikili ayrılık kararı alınca bir zamanlar aşklarını ve evlilik yüzüklerini simgeleyen dövmeleri soruna dönüştü. Atasever, boşanmanın hemen ardından parmağındaki ‘İsmail’ yazılı dövmeyi sildirdi. Atasever’in bu hareketi üzerine İsmail Hacıoğlu da parmağındaki “Vildan” yazılı dövmeyi sildirdi. Böylelikle ikili birbirlerini tamamen hayatlarından çıkardı.

ELİF VE VAV’IN ANLAMLARI

Hacıoğlu ise geçtiğimiz günlerde parmağındaki ‘Vildan’ yazısından kurtuldu. Yakışıklı oyuncu, Vildan yerine parmağına Arap harfleriyle elif ve vav yazdırdı. Hacıoğlu, “Elif ölümü, vav ise anne karnındaki cenine benzerliğinden dolayı doğumu simgeliyor” dedi.

NİŞAN YÜZÜĞÜ YERİNE DÖVME YAPMIŞLARDI

İsmail Hacıoğlu ve Vildan Atasever, evlendiklerinde nişan yüzüğü takmak yerine yüzük parmaklarına birbirlerinin isimlerini dövme yaptırmıştı.

Kaynak: Hürriyet

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi