İsmail Hacıoğlu'ndan Vildan Atasever'e göndermeli evlilik! Boşandığı gün tekrar evleniyor

İsmail Hacıoğlu'nda Vildan Atasever'e göndermeli evlilik. Büyük bir aşkla evlenen Vildan Atasever İsmail Hacıoğlu çifti akabinde boşanma kararı almıştı. Yeni bir aşka yelken açan İsmail Hacıoğlu Duygu Kaya Kumarki ile, Vildan Atasever'den boşandığı gün evlenecek. İsmail Hacıoğlu kiminle evlenecek? kimdir?

İsmail Hacıoğlu'ndan Vildan Atasever'e göndermeli evlilik! Boşandığı gün tekrar evleniyor

İsmail Hacıoğlu'nda Vildan Atasever'e göndermeli evlilik. Büyük bir aşkla evlenen Vildan Atasever İsmail Hacıoğlu çifti akabinde boşanma kararı almıştı. Yeni bir aşka yelken açan İsmail Hacıoğlu Duygu Kaya Kumarki ile, Vildan Atasever'den boşandığı gün evlenecek. İsmail Hacıoğlu kiminle evlenecek? kimdir?

Yetenekli oyuncu İsmail Hacıoğlu, geçen yıl ocak ayında 5 yıllık eşi Vildan Ataseverboşanmıştı. Vildan Ataseverin avukatı 4,5 yıldır devam eden evliliklerini anlaşarak, sevgi ve saygı çerçevesinde sonlandırmışlardır açıklamasında bulunmuştu.

YARIN İMZAYI ATACAK

İsmail Hacıoğlu yarın akşam geçen yazdan bu yana aşk yaşadığı dansçı Duygu Kaya Kumarki ile nikah masasına oturacak.

İSMAİL HACIOĞLU BİYOGRAFİSİ

Türk sinema ve dizi oyuncusu. Oyunculuğa ilkokul 5 deyken piyeste oynayarak başladı ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünde devam etti. Aynı zamanda iki sezon tiyatro da yaptı. Mimar Sinan Üniversitesi, Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünü kazandı. Ancak ilk sınıftan ayrıldı. Dokuz Ay Son Günadında bir oyunda rol aldı.

İsmail Hacıoğlu, 30 Kasım 1985 tarihinde İstanbul’da Fatih’de ailesinin ilk çocuğu olarak doğmuştur. Babası eski Fenerbahçeli oyunculardan Memmet Hacıoğlu’dur. Babasına karşın İsmail koyu bir Galatasaraylıdır. Kardelen adında bir kız kardeşi vardır. Henüz 12 yaşında iken Dublaj yaparak para kazanmaya başladı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünde eğitim aldı. Orada iki sezon da tiyatro oyunlarında rol aldı. Bir sezon hocaları Aydoğan Tamer ve Erdal Duman’ın kurdukları özel tiyatroda, ardından da yine Duman’ın kurduğu İstanbul Gençlik Tiyatrosu’nda oynadı.

Müjdat Gezen sanat Merkezi'nde okurken bir taraftan da reklamlarda seslendirme yapmaya başladı. “Bir İstanbul Masalı” dizisinde evin haylaz oğlu Ozan’ı oynarken Mimar Sinan Üniversitesi, Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünü kazandı. Bölüm Başkanı Zeliha Berksoy'un 'Hem okul hem dizi aynı anda olmaz' sözü nedeniyle ilk sınıftan ayrılarak okulu bıraktı.

2002 yılında Yönetmenliğini Ömer Kavur’un yaptığı senaryosunu Macit Koper ileÖmer Kavur’un hazırladığı “Karşılaşma” adlı sinema filminde İsmail HacıoğluOsman karakterini canlandırdı. Baş rollerde ise Uğur Polat, Lale Mansur, Çetin Tekindor ve Aytaç Arman oynadı. İsmail Hacıoğlu, bu film ile 40. Antalya Film Şenliği - Umut Veren Genç Oyuncu ödülünü aldı.

2003 yılında "”Bir İstanbul Masalı”" adlı dizide oynadı. Bu dizide Ahu Türkpençe, Mehmet Aslantuğ, Ozan Güven, Çetin Tekindor, Arsen Gürzap,Vahide Gördüm ve Altan Erkekli, Yasemin Çonka gibi oyuncularla birlikte yer aldı.

2007 yılında yönetmeni Ömer Vargı, senaristi Yavuz Turgul olan “Kabadayı” sinema filminde Şener Şen, Kenan İmirzalıoğlu, Aslı Tandoğan, Rasim Öztekin, Tarık Ünlüoğlu ile beraber oynadı.

2013 yılı Nisan ayında TRT'de yayınlanmasına başlayan “Osmanlı Tokadı” adlı dizide Fatih Sultan Mehmed rolünü canlandırdı. Bu dizide eşi Vildan Ataseverve Alper Kul, Uğur Çavuşoğlu, Mazhar Alanson da rol almıştır.

İsmail Hacıoğlu, 10 Nisan 2010 tarihinde oyuncu Vildan Atasever ile evlendi. 2014 yılında eşi ile beraber İstanbul’u terk ederek Datça'ya yerleşti. 21 Ocak2015 tarihinde boşandılar.

Ödülleri : 2003 - 40. Antalya Film Şenliği - Umut Veren Genç Oyuncu (Karşılaşma) 2003 - 15. Ankara Film Festivali - Mehmet Emin Toprak Umut Veren Yeni Erkek Oyuncu (Karşılaşma) 2003 - 25. Siyad Türk Sineması Ödülleri - Yılın Umut Veren Sanatçısı (Karşılaşma) 2004 - 11. ÇASOD "En İyi Oyuncu" Ödülleri - Umut Veren Erkek Oyuncu (Karşılaşma) 2009 - 20.Ankara Film Festivali - En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu (Gökten Üç Elma Düştü) 2011 - 16. Sadri Alışık Ödülleri "yılın en iyi erkek oyuncusu" Çakal (film) - Erhan Kozan

Tiyatro :

2007 - Dokuz Ay Son Gün : Sermiyan Midyat -Aysa Prodüksiyon Tiyatrosu

Filmleri ve Dizileri:

2015 - Zeyrek ile Çeyrek 'Bir Ramazan Temaşası (Meftun) (TV Dizisi) 2015 - Kafes (Mehmet Sipahi) (Sinema Filmi) 2015 - Sonsuz Bir An (Sinema filmi) 2013 - Osmanlı Tokadı ( Fatih Sultan Mehmet) (TV Dizisi) 2013 - Meryem (Murat) (Sinema Filmi) 2011 - Şüphe (Aziz Kutlu) (TV Dizisi) 2011 - Türkan (Mustafa) (Sinema Filmi) 2011 - Firar (Civan) (TV Dizisi) 2010 - Çakal (Akın) (Sinema Filmi) 2010 - Sinyora Enrica ile İtalyan Olm... (Ekin) (Sinema Filmi) 2009 - Sonsuz (Volkan) (Sinema Filmi) 2008 - Vali (Sarp Uçar) (Sinema Filmi) 2008 - Sarıkamış Beyaz Hüzün (Delikanlı) (Sinema Filmi) 2008 - Hızlı Yarışçı (Türkçe Seslendirme) (Sinema Filmi) 2008 - Hoşçakal Güzin (Serkan) (TV Filmi) 2008 - Gökten Üç Elma Düştü (Ali) (Sinema Filmi) 2008 - Gece Sesleri (Yağız Haksever) (TV Dizisi) 2008 - Beni Unutma (Konuk Oyuncu) (TV Dizisi) 2008 - Başka Semtin Çocukları (Veysel) (Sinema Filmi) 2007 - Sinekli Bakkal (Onur) (TV Dizisi) 2007 - Kabadayı (Murat) (Sinema Filmi) 2006 - Sınav (Mert) (Sinema Filmi) 2005 - Beyaz Gelincik (Memed Ali Aslanbaş) (TV Dizisi) 2004 - Anlat İstanbul (Fiko) (Sinema Filmi) 2003 - Bir İstanbul Masalı (Ozan Kozan) (TV Dizisi) 2002 - Koçum Benim (Ali) (TV Dizisi) 2002 - Karşılaşma (Osman) (Sinema Filmi) 2001 - Hiçbir yerde (Halim in Kardeşi) (Sinema Filmi) 2001 - Bana Şans Dile (Çağlar) (Sinema Filmi)

VİLDAN ATASEVER BİYOGRAFİSİ

Kadın İsterse adlı diziyle üne kavuşan Altın Portakal Ödülü sahibi genç oyuncu. Vildan Atasever, 26 Temmuz 1981'deBursa'da Erzurumlu 5 çocuklu bir ailenin kızı olarak doğdu. Babası narkotikte komiser, annesi ise ev hanımı olan Vildan Atasever'in 4 kardeşi daha bulunmaktadır. Bahçelievler Gürsoy Koleji'nde tamamladı ortaöğretimine başladıktan bir süre sonra buradan ayrılıp Cihangir Koleji'ne geçti. Ünlü bir oyuncu olma isteği de bu yıllara dayanıyordu. 15 yaşında amatör olarak tiyatro oyunculuğuna başladı. Lise'den sonra Açıköğretim'e gittiği yıllarda radyoda DJ'lik ve Best Tv'de VJ'lik yaptı. Tanınması dönemin ünlü internet sitesi chivi.com'da web kızı olmasıyla başladı.

Tiyatrocu Çetin Etili ile tanışmasıyla tiyatroya adım attı. Kurtlar Vadisi adlı dizisinde Nazlı Bekiroğlu karakteri ile televizyon dünyasından tanındı. Bu dizide Hüsrev Ağa'nın uyuşturucu bağımlısı kızını canlandırdı. Role çalışmak için babasından yardım alan Vildan Atasever, UMATEM'de bağımlılarla birlikte zaman geçirerek hem onlara destek oluyor hem de rolü için hazırlık çalışması yapıyordu. Büyük çıkış yapması Kadın İsterse adlı dizide Hülya Avşar'ın kızı "Buket" rolüyle oldu. Ardından Azize, Plajda Kız Tavlama Klavuzu, Kader veYaralı Yürek adlı yapımlarda görev aldı.

İlk sinema filminde, Kutluğ Ataman’ın yönettiği, Perihan Mağden’in ‘İki Genç Kız’ adlı romanından beyazperdeye aktarılan filmde yine Hülya Avşar’ın kızını canlandırdı. Sinema dünyasında çıkışı ona Altın Portakal kazandıran İki Genç Kız adlı film ile oldu. Filmde canlandırdığı sınıf atlamaya hevesli genç kız rolü ile 42. Antalya Film Festivali'nde "En İyi Kadın Oyuncu Ödülü"nü aldı. Bu noktaya gelmesinde bu filmde de birlikte çalıştığı Hülya Avşar'ın büyük katkısı olduğunu söylemektedir.

Vildan Atasever, başrollerini Fikret Kuşkan, Nejat İşler, Mehmet Günsür, Erkan Can ve Melisa Sözen'in paylaştığı Bıçak Sırtı adlı dizide rol aldı. Show TV'de yayınlanan Gece Sesleri adlı dizide rol aldı. TRT 1'de yayınlan Boyut Film'in yapımı olan Başrolde Aşk dizisine oynadı.

2008 yılında Gani Müjde'nin yazıp yönettiği “Osmanlı Cumhuriyeti” filminde Ata Demirer'le baş rolü paylaştı.

2013 yılında “Sürgün İnek” adlı sinema filminde Hasan Kaçan, Şebnem Sönmez, Cezmi Baskın, Fırat Tanış, Vildan Atasever, Burak Satıbol birlikte oynadılar.

Evlilikleri:

1. Evliliği: 2001 de Gazeteci Taylan Kılınç ile evlendi, 16 Şubat 2007de boşandılar.

2. evliliği: 10 Nisan 2010 da oyuncu İsmail Hacıoğlu ile evlendi. 21 Ocak 2015 tarihinde boşandılar.

Ödüller:

2005 - 42. Antalya Altın Portakal Film Festivali En İyi Kadın Oyuncu 2006 - 18. Ankara Uluslararası Film Festivali En İyi Kadın Oyuncu

Filmleri ve Dizileri : : 2014 - Gece (Gülcan) (Sinema Filmi) 2014 - Benimle Var Mısın? (Sinema Filmi) 2013 - Sürgün İnek (Gülay Öğretmen) (Sinema Filmi) 2013 - Osmanlı Tokadı (TV Dizisi) 2013 - Meryem (Gelin) (Sinema Filmi) 2011 - Başrolde Aşk (Öykü) (TV Dizisi) 2010 - Samanyolu (Zülal) (TV Dizisi) 2008 - Osmanlı Cumhuriyeti (Asude) (Sinema Filmi) 2008 - Gece Sesleri (Aslı Diner) (TV Dizisi) 2007 - Yaralı Yürek (Beyaz) (TV Dizisi) 2007 - Plajda Kız Tavlama Kılavuzu (Sinema Filmi) 2007 - Bıçak Sırtı (Güneş Sinan) (TV Dizisi) 2006 - Kader (Uğur) (Sinema Filmi) 2004 - Kadın İsterse (Buket) (TV Dizisi) 2004 - Azize (TV Dizisi) 2004 - 2 Genç Kız (Handan) (Sinema Filmi)2004

2003 - 2004 - Kurtlar Vadisi (Nazlı Bekiroğlu) (TV Dizisi)

2001 - Güz Gülleri (Yonca) (TV Dizisi)

Kaynak: Diyarbakır Söz