Görüş Bildir

İşte Benim Sitilim'in olay kızı Sima açtı ağzını yumdu gözünü!

TV8'in yayınladığı İşte Benim Sitilim’in olaylı kızı Sima Şerafetinova sosyal medya platformu Instagram hesabından jüri ve yarışmacılar hakkında birbirinden ilginç ifadeler kullandı.

İşte Benim Sitilim'in olay kızı Sima açtı ağzını yumdu gözünü!

"O yarışmada diskalifiye olunacak ve kovulacak son kişi olduğumu herkes biliyordu. Herkes orda beni nasıl rakip gördüğünüde. Ve de kovulsam öyle saçma sapan bir uydurmadan kovulacağım gerçekten çok komik. Ve eger ben diskalifiye olsaydım yada kovulsaydım bunun için Perşembe degil her sezon olduğu gibi eleme gecesinde çıkarırlardı beni :) Kendim cuma çekimi günü çekime girmekten vaz geçtim.

Sima Şerafettinova İşte Benim Stilim 'de kendisinin birinci olaçağına değinerek sinemle ilgili bomba ifadeler kullandı;

-İnanın orda halk oylamasında o yarışmada birinci olacak isim herhalde en çok hayranı, takipçisi olan kişi olacaktı, yani bunun için Sinem'i degil beni göndermeleri lazım olurdu. Sinem'den ne az ne çok iki kat fazla hayran kitlem var ve ne kadar emek verdiğimi herkes görüyordu.

"-Oradaki herkes çalışıyor çoğu da kendi ayağının üstünde duran çalışanlar, bazılarına yardım edenler var. Ben ise 8 hafta kendi gücümle orda kaldım. Maddi ve manevi destek veren olmadı bana annem ve babam bir gün bile olsa bu yarışmada desteklemediği halde ben zorluklarla geldim. Zaten bu yüzden yarışmacıların hepsinden nefret etdim, benim çekdiyim eziyetleri görüp beni yıkmaya çalıştılar. Ve bunu 8 haftadan sonra ek destek geldiği için başardılar.

-"Benim hakkımı yedikleri için o yarışmadan bir şey olmayacağını biliyorum, çünkü ilahı adalete inanıyorum. Onları sadece vicdanları ile baş başa bırakıyorum. Ve orda halk oylaması olursa benim birinci olacağımı herkes düşünüyordu hatta montajlanan bazı röportajlarda ağızlarından kaçırdıkları bile olmuştur. Bu yüzden beni sürekli yalancı durumuna düşürmeye çalışıyorlardı. Yarışmacılar halk oylamasına az kaldığını anladıkları için yayında hepsi yapmadığım birşey yüzünden beni suçlayıp yüzüme bakarak yalan konuştular. Beni yıkan sadece ikiyüzlülük olur. Şantaj, tehditler ise son noktayı koydu.

-"Ve son açıklama olarak 8 hafta dayandım, üstüme geldiler, yüzlerce hakaret ettiler, beni küçümsediler, Azeri iti oldum, yalancı durumuna düşürmek isteyip sürekli uğraştılar, hep dik durdum cevaplarını verdim, ama niye 4 hafta kala bıraktım,?

Çünkü yarışmacılardan biri kafama ayakkabı attı ve kimsenin umrunda bile olmadı. Ayakkabı kafama değmese de o kıza karşı kimse birsey demedi, hatta bana karşı korundu ve o ayakkabıyı attığı sırada ben ona hakaret ettim, tabi birisi sizin ailenizi aşağılasa ayakkabı atsa hakaret edersiniz. Demek ki o ayakkabı benim kafamı yarsaydı kimse umursamıycaktı. Sima küçük zaten 2 güne unutur. Kendimi tehlike ortamında bulunduramadıgım için, babam ekiple konuştu ve "biz sorumlu değiliz" dediler. Bende öyle insanlardan herşey beklediğim için bi tv programı için değmez deyip herşeye rest çektim .."

Kendisine 'Azeri iti' denildiğini iddia eden Sima Şerafettinova'nın Azerice olarak yazdıkları;

-Yarışmada herkesin yalandan üzüme durmağına göre insanların sırf mehşur olmag üçün negeder çirkinleşdiyini gördüm. Hergün milletimi tehqir edib, meni içerde menevi Şiddete maruz buraxırdılar.

-Evveller seçildiğim gözellik Yarışmasının jürisine zövgsüz demekle qalmayıb, mene prematüre ve paranoyak demeye başladılar, yarışçılardan ise tehditler ve şantajlar başladı. Men güclü xaraktere malikem. Lakin men tv de görsenecem deye bu geder alçala bilmerem. Ve en son men bu yarışma Başlayan hefteden bu yana Azerbaycan'ı tanıtmag ve birinci olmag üçün o geder maddi ve menevi eziyet çekdimki, her geyimim özel hazırlanırdı."Azeri iti" birinci olmayacag deyirdiler yarışmacılar, düzdü ola bilmedim, men heyatda herşeye sahib insanam, yaşı ailem, tehsilim, ehatem, insanlığım.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi