İşte Benim Stilim All Star, finale 1 kala elenen isim Ezgi Ünal oldu! Nur Yerlitaş bu bölümde jüri olacak mı? kimdir?

İşte Benim Stilim All Star 18 Aralık kim elendi. TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı İşte Benim Stilim All Star'da finale 5 kala, dün akşam ( 18 Aralık) elenen isim belli oldu. Heyecan dolu dakikaları yaşayan kaprisli yarışmacılar çatışması, final heyecanı ve yarı final akşamı ayrıntıları detayda. Elenen isimler bu hafta Sima Şerafettinova ve Ezgi Ünal oldu.

İşte Benim Stilim All Star, finale 1 kala elenen isim Ezgi Ünal oldu! Nur Yerlitaş bu bölümde jüri olacak mı? kimdir?

İşte Benim Stilim All Star 18 Aralık kim elendi. TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı İşte Benim Stilim All Star'da finale 5 kala, dün akşam ( 18 Aralık) elenen isim belli oldu. Heyecan dolu dakikaları yaşayan kaprisli yarışmacılar çatışması, final heyecanı ve yarı final akşamı ayrıntıları detayda.

TV8'de izleyici ile buluşan İşte Benim Stilim All Star yarı final eleme gecesinde kim elendisorusu yanıt buldu. İşte Benim Stilim All Star'da finale bir adım kala 2 kişi daha elendi. Elenen isimler bu hafta Sima Şerafettinova ve Ezgi Ünal oldu. İşte Benim Stilim All Star birinciliği için kalan 6 isim de böylece belirlenmiş oldu.

İŞTE BENİM STİLİM'DE 10 BİN TL KİMİN OLDU?

Gülşah Yılmaz Roman gelini konseptiyle gecenin birincisi olarak 10 bin liralık para ödülünü kaptı.

İŞTE BENİM STİLİM'DE KİMLER ELENDİ?

Eleme adayları Sima Şerafettinova, Nihal Candan, Ezgi Ünal ve Ayşenur Balcı arasından yarı finalist olması için jüri oy kullandı. Jüri ilk olarak Ayşenur Balcı'nın kalması yönünde karar verdi. Nihal Candan'da yarı finali geçen diğer isim oldu.

İşte Benim Stilim birincilerinden Ezgi Ünal ile Sima Şerafettinova ise elenen isimler oldu.  İşte Benim Stilim jürisi yarışmada bugüne kadar birinci olan tüm yarışmacıları elemiş oldular.

İŞTE BENİM STİLİM FİNALİSTLERİ KİMLER?

İşte Benim Stilim All Star'daki son elemeyle yarışmanın birincisi olma yolunda kalan 6 isim de ortaya çıktı. İşte Benim Stilim All Star birinciliği için yarışacak isimler şunlar :

-Ayşenur Balcı

-Nihal Candan

-Ayşegül Doğan

-Gülşah Yılmaz

-Çiğdem Çelik

-Özden Cerrahoğlu

Elenen İsim Ezgi Ünal kimdir*

Ezgi Ünal yarışmanın güzel kızlarından birisi olarak dikkat çekiyor. Bu sezon güzelliğiyle olduğu kadar tarzıylada konuşulacak bir isim olarak öne çıkıyor. Zayıf, zarif ve sarışınlığı ile dikkat çekiyor.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Alabora yarışmasında yarışıyordu. Sonra yarışma tutmadı ve yarıda erken veda etmek zorunda kaldılar. Ezgi Ünal aslen Isparta’lı ama İstanbul’da yaşıyor.

Yaşı:26 Boyu:1.75

Kilosu:56

Kaynak: Diyarbakır Söz