İşte Benim Stilim bu hafta (1 Mayıs) kim elendi?

En çok izlenen stil yarışma programı İşte Benim Stilim yarışması. İşte Benim Stilim’de dün akşam büyük eleme heyecanı yaşandı, Mahmut Tuncer’in konuk jüri olduğu İşte Benim Stilim’de 4. Hafta kim elendi sorusu yanıt buldu. Bu hafta İşte Benim Stilim’de stil olamayarak elenen isim kim oldu? İşte ayrıntılar…

İşte Benim Stilim bu hafta (1 Mayıs) kim elendi?

EMRE ATEŞ

Acun Ilıcalının fenomen olma yolunda ilerleyen kanalı TV8’in en çok beğenilen ve vazgeçilmez yarışma programlarından İşte Benim Stilim. İşte Benim Stilim fanatiği olan ve Cuma gecelerinde reytingi üst sıralarda olan stil yarışma programı. İşte Benim Stilim’de 1 Mayıs Cuma akşamı (dün akşam) heyecan üst seviyedeydi. Çünkü İşte Benim Stilim’de bu hafta kim elenecek, İşte Benim Stilim kim elendi? Gibi soruların yanıt bulduğu akşamdı. Peki, İşte Benim Stilim’de bu hafta (1 Mayıs) kim elendi? İşte cevabı…

İŞTE BENİM STİLİM KİM ELENDİ?

İşte Benim Stilim programında dün akşam eleme heyecanı yaşandı. İzleyenlerin keyifli dakikalar yaşadığı ve neredeyse soluksuz izlediği bölümde İşte Benim Stilim kimin eleneceği merakla bekleniyordu. O merak son buldu son iki isim Ezgi ve Elçin oldu. Ancak Ezgi tacı olduğu için ismi söylenemeyecekti. Yarışmacı adaylardan bir isim söylenmesi istendi ve yarışmacılar ağız birliği yapmışçasına Tümay’ı söyledi. İşte Benim Stilim Tümay mı elendi, Elçin mi elendi?

İşte Benim Stilim’in dün akşamki konuk jüri üyesi ise şarkıcı Mahmut Tuncer idi. Mahmut Tuncer İşte Benim Stilim’deki nostalji gecesinde şarkılarıyla eğlenceli dakikalar yaşattı. Jüriye yöneltilen kim elensin sorusu ise şöyle yanıt buldu. Kemal Doğulu ve Nurella (Nur Yerlitaş) Tümay elensin derken, konuk jüri Mahmut Tuncer, Uğurkan Erez ve son olarak Ivana Sert de Elçin elensin dedi.

Ve İşte Benim Stilim’de bu hafta kim elendi sorusu yanıt buldu. İşte Benim Stilim 1 Mayıs Cuma akşamı Elçin Kayadibi elendi. Elçin Kayadibi tek tek tüm jüriyle vedalaştı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler