Görüş Bildir

İşte Benim Stilim bu hafta (24 Nisan) kim elendi?

İşte Benim Stilim yarışması, en çok izlenen stil yarışma programları arasında liderliğini koruyor. Birçok kanalda stil yarışması görmek mümkün ancak en çok izlenen TV8’deki İşte Benim Stilim. İşte Benim Stilim’de dün akşam büyük eleme heyecanı yaşandı, İşte Benim Stilim’de bu hafta (3.hafta) kim elendi sorusu yanıt buldu. Bu hafta İşte Benim Stilim’de stil olamayarak elenen isim bakın kim oldu?

İşte Benim Stilim bu hafta (24 Nisan) kim elendi?

EMRE ATEŞ

Acun Ilıcalının fenomen kanalı TV8’in en çok beğenilen ve izlenilen yarışma programlarından birisi de İşte Benim Stilim. İşte Benim Stilim kendi fanatiği olan ve Cuma gecelerinde reytingi hatırı sayılır düzeyde olan stil yarışma programı. İşte Benim Stilim’de 24 Nisan Cuma akşamı (dün akşam) heyecan üst seviyedeydi. Zira İşte Benim Stilim’de bu hafta kim elenecek, İşte Benim Stilim kim elendi? Gibi soruların yanıt bulduğu akşamdı. Peki, İşte Benim Stilim’de bu hafta (24 Nisan) kim elendi? İşte cevabı…

İŞTE BENİM STİLİM BU HAFTA KİM ELENDİ?

İşte Benim Stilim programında dün akşam eleme heyecanı yaşandı. İzleyenlerin keyifli dakikalar yaşadığı ve reklamlara girse dahi değiştirmediği bölümde İşte Benim Stilim kimin eleneceği merakla bekleniyordu. O merak son buldu son iki isim Büşra ve Sinem oldu.

İşte Benim Stilim’in dün akşamki konuk jüri üyesi ise şarkıcı Linet idi. İşte Benim Stilim’de jüriye yöneltilen kim elensin sorusu ise şöyle yanıt buldu. Ivana Sert ve Uğurkan Erez Sinem elensin derken, konuk jüri Linet, Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu ise Büşra Siral elensin dedi.

Ve İşte Benim Stilim’de bu hafta kim elendi sorusu yanıt buldu. İşte Benim Stilim 24 Nisan Cuma akşam Büşra Siral elendi. Büşra Siral’in jüriye ve yarışmacılara vedası ise çok konuşuldu. Büşra Siral; “geldiğim zaman gülerek gelmiştim, yine gülerek ayrılıyorum” dedi. Nur Yerlitaş ise “Helal olsun sana. Baksanıza nasıl veda ediyor. Helal olsun” diyerek Büşra Siral’i örnek gösterdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi