İşte Benim Stilim Nur Yerlitaş'a Veda'ya hazırlanıyor!

Gündüz kuşağının en çok izlenen yapımlarından olan stil moda yarışması İşte Benim Stilim, Acun Ilıcalı’nın kanalı TV8’den ekranlarımıza konuk olmaya devam ediyor. Olaylı bir haftanın geçtiği İşte Benim Stilim’de şok bir iddia daha magazin gündemine bomba gibi düştü. İşte Benim Stilim’in renkli jürisi moda uzmanı “Nurella” lakaplı Nur Yerlitaş’ın programa veda edeceği iddiası ortalığı karıştırdı.

İşte Benim Stilim Nur Yerlitaş'a Veda'ya hazırlanıyor!

NAİF DURGUN

TV8’in gündüz kuşağında reyting fenomeni olan İşte Benim Stilim’de ünlü moda uzmanı ve hareketleriyle, yorumlarıyla izleyici kahkaha krizine sokan Nurella (Nur Yerlitaş) programın jüri üyeliğinden ayrılıyor mu? İşte ayrıntılar…

Stil uzmanı Nur Yerlitaş'ın jürisi olduğu “İşte Benim Stilim” yarışmasından ayrılmak istediği ve yapımcıyla da irtibatı kestiği dedikoduları magazin gündemine çığ gibi düşmüştü.

“BEN GİDİYOR”

Geçtiğimiz hafta çıkan bu dedikoduyla alakalı hala ses çıkarmayan Nurella (Nur Yerlitaş)’ın iki gün önce dev sosyal medya platformu Instagram'dan paylaştığı yazı ise kafalarda soru işareti bıraktı. İşte Nur Yerliteş’ın yorumu;

“Bazen alışmış gibi yapıyorum, sonra bir bakıyorum hallerine... Bana daha ne kadar kinlenecekler diye. Neyse az kaldı her şey bitiyor, ben gidiyor”

Kaynak: Diyarbakır Söz