İşte Benim Stilim Sima Şerafettinova: ‘Siz kovmadınız ben ayrıldım’

İşte Benim Stilim’de görülmemiş olaylara tanık olmaya devam ediyoruz. Geçtiğimiz günlerde İşte Benim Stilim’de Zeynep ve Sima Şerafettinova’nın kavgası gündeme damga vurmuştu. Nur Yerlitaş’tan ağır bir fırça yiyerek, ağlayıp kulise giden Sima Şerafettinova’nın, İşte Benim Stilim 29 Mayıs eleme gecesinde diskalifiye edildiği duyuruldu Öykü Serter tarafından. Sima Şerafettinova ise olayın öyle olmadığını dile getirdi. İşte ayrıntılar…

İşte Benim Stilim Sima Şerafettinova: ‘Siz kovmadınız ben ayrıldım’

FIRAT AVCIL

İşte Benim Stilim’in en küçük ve en dikkat çeken yarışmacısı Sima Şerafettinova’nın diskalifiye edildiği dün akşamki Eleme gecesinde Öykü Serter tarafından duyuruldu. Yarışma kurallarına uymaması nedeniyle yapım ekibi tarafından diskalifiye edildiği öğrenilen Sima Şerafettinova (Simuzar) dünkü eleme gecesine çıkamadı.

SİMA ŞERAFETTİNOVA INSTAGRAM!

İşte Benim Stilim’in en genç yarışmacısı 17 yaşındaki Sima Şerafettinova ise sosyal medya hesabı Instagram’dan yaptığı açıklamayla herkesi hayrete düşürdü. Sima Şerafettinova Öykü Serter’in aksine yarışmadan kovulmadığını, kendi isteğiyle ayrıldığını iddia ederek, bakın neler söyledi?

“BIRAKIP GİTTİ DİYECEK HALLERİ YOK”

"Tabii ki diskalifiye diyecekler, bırakıp gitti diyecek halleri yok ya. Diskalifiye olsaydım geçen sezonki bir yarışmacı gibi eleme gecesi çıkarılırdım. Perşembe günkü rezillikten sonra Cuma çekimine gireceğimi düşünen insanın aklına Şüphe ederim :)

PERŞEMBE GÜNÜ NELER YAŞANMIŞTI?

İşte Benim Stilim Perşembe günü yayınlanan bölümde ise Sima Şerafettinova ve Zeynep ikilisi kavga etmişti. Bu kavganın sonunda Nur Yerlitaş Sima Şerafettinova'yı ağır bir şekilde fırçalayınca Sima da ağlayarak kulise gitmişti.

Kaynak: Diyarbakır Söz