İşte Benim Stilimde skandal! Nazlı Kayaaslan programı terk etti!!!

TV8’de yayınlanan fenomen moda yarışma programı İşte Benim Stilim All Star’da büyük bir skandal yaşandı. Yarışmacılardan Nazlı Kayaaslan yarışmadan çekildiğini açıkladı.

İşte Benim Stilimde skandal! Nazlı Kayaaslan programı terk etti!!!

TV8 ekranlarında yayınlanan sevilen moda yarışma programı İşte Benim Stilim All Star’da yarışmacı olan Nazlı Kayaaslan yarışmadan ayrıldığını açıkladı. Jüri üyelerinden yüksek puan almasına rağmen programa katılmayarak büyük bir tartışmaya neden olan Nazlı Kayaaslan gerekli açıklamaları sosyal medya hesabında yaparak tartışmalara son noktayı koydu.

"Diskalifiye mi oldu? Neden stüdyoda yoktu?" sorularının sorulmasına neden olmuştu. İşte Benim Stilim All Star'ın 5. hafta çekimleri sırasında Nazlı Kayaaslan sosyal medya hesabından Fransa'da olduğuna dair bir fotoğraf ve aynı zamanda evleneceğine dair bir yazı paylaşması soru işaretlerinin daha da artmasına neden olmuştu. İşte Benim Stilim fenomenleri; Nazlı Kayaaslan elendi mi? Nazlı Kayaaslan diskalifiye mi oldu? Nazlı Kayaaslan evleniyor mu? gibi sorulara cevap ararkeni, yarışmanın sunuculuğunu üstlenen Öykü Serter, "Konu ile ilgili henüz bir bilgimiz yok ancak Nazlı'dan haber alabildiğimizde bunu izleyicilerle de paylaşacağız" dedi.

Bir süre soruları yanıtsız bırakan Nazlı Kayaaslan, hayranlarını daha da meraklandırmamak için yarışmadan kendi isteğiyle ayrıldığını sosyal medya hesabından duyurdu. Yarışmadan ayrılma nedenin temelinde evlilik kararı olduğunu belirten Nazlı Kayaaslan, bazı yarışmacıların kendisine yönelik attığı iftiraların da ayrılma kararında etkisi bulunduğunu ifade etti.

Kaynak: CNN Türk

Kaynak: Diyarbakır Söz