Görüş Bildir

İşte Birce Akalay’ın evliliğe bakış açısı!

Ünlü oyuncu Birce Akalay, bir magazin dergisine verdiği röportajda geçtiğimiz yıl dünya evine girdiği eşi Sarp Levendoğlu ile ilgili bilinmeyenleri açıkladı.

İşte Birce Akalay’ın evliliğe bakış açısı!

İlk evliliğini Murat Ünalmış’la yapan, geçtiğimiz yıl da “Küçük Ağa” dizisindeki rol arkadaşı Sarp Levendoğlu’yla nikâh masasına oturan oyuncu, röportajında evliliğe bakışını anlattı: “Evlilik kimisine göre sınırları olan, kısıtlayıcı bir yaşama biçimi. Benim içinse tam tersi; hayatta muazzam bir özgürlük. Zaten evlilik ya da sevgililiğin birbirinden farkı yok benim gözümde. Sadece evlilikte net bir vaat ya da niyet var; ömrünün sonuna kadar bir yolda, el ele yürüme niyeti. Bununla beraber çocuk sahibi ve sonrasında tam bir aile olmak evrimi. Yüzyıllardır bu böyle, değişmiyor. Çünkü insan özünde söz vermeyi, inanmayı ve paylaşmayı sever, böylelikle de kendini iyi hisseder. Kağıt üzerinde evlenmek toplum için, bir de anne baba mürüvvet görsün diye. Aslında evlenme teklifi edildiğinde zaten çoktan ruhlar evlenmiş oluyor bence.”

“DANS ETMEYİ ÇOK SEVİYORUM”

Sakatlığından ötürü geri planda kalan dans aşkından da bahseden Birce Akalay, yeniden dans edebileceği günü heyecanla beklediğini söyledi: “Çocukken bir hayalim vardı; bale okulu açmak. 13 sene büyük bir aşkla dans ettim, bu ilgimde hâlâ da değişen bir şey yok. Maalesef 16 yaşında sakatlandığım için artık dans edemiyorum. Ama dans bir şekilde hep hayatımda oldu ve olmaya da devam edecek. Elbet bir gün ameliyat olacağım ve tekrar dans edebileceğim, o günü iple çekiyorum.”

Kaynak: Hürriyet

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi