Görüş Bildir

İşte Kösem Sultan'ın çekileceği yer: 'Chios'

Eylül Ayında TMS Yapımcılığında Muhteşem Yüzyıl’dan sonraki dev proje olan Kösem Sultan Star TV’de yayın hayatına ‘Merhaba’ diyecek. Kösem Sultan dizisi için tüm hazırlıkların sürdüğü belirtilirken, dizinin nerede ve ne zaman çekileceği de belli oldu. Kösem Sultan da tıpkı Muhteşem Yüzyıl gibi Yunanistan’ın sakız adasında çekilecek.

İşte Kösem Sultan'ın çekileceği yer: 'Chios'

Beren Saat, Hülya Avşar, Mete Horozoğlu, Fikret Kuşkan, Yıldız Çağrı Atiksoy, Erkan Kolçak  Köstendil, Esra Dermancıoğlu, Alican Yücesoy, Aslıhan Gürbüz, Ekin Koç, Berk Cankat gibi ünlü oyuncuların başrol oynayacağı Kösem Sultan dizisinin nerede ve ne zaman çekileceği de belli oldu. Dizi genel olarak Muhteşem Yüzyıl için kurulan ve yeni dizi için yenilenen dev sette ve Yunanistan’ın Sakız Adası’nda çekilecek.

Chios (Sakız) Adası’nda yayınlanan Politish Chios adlı yerel gazetede, dizinin ilk bölümlerinin 16 ve 17. yüzyıldan kalma tarihi yapıların bulunduğu bu adada yapılacağı iddia edildi.

Chios Kültür ve Turizm Bakanlığı ile belediye başkanlığından alınan bilgiye dayandırılan haberde, Sakız Adası’nda başlanacak çekimlerin daha sonra ülkenin iki farklı bölgesinde devam edeceği bilgisi de yer aldı.

Kaynak: Akşam

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi