İşte Su Kutlu'nun diziden atılma nedeni!

Güzel Köylü'nün Sude'si Su Kutlu. Su Kutlu alkolü biraz fazla kaçırınca olay çıkarmıştı. “Daha 1991 doğumlusun niye yapıyorsun böyle şeyler” yorumları da cabasıydı. İşte o Su Kutlu artık Güzel Köylü dizisinde oynayamayacak. Neden mi? İşte cevabı...

İşte Su Kutlu'nun diziden atılma nedeni!

EMRE ATEŞ     

Star TV'nin fenomen dizilerinden olan Güzel Köylü dizisinin Sude’si Su Kutlu bar kavgası yüzünden rolünden de oldu. Su Kutlu'nun artık Güzel Köylü dizisinde oynayamayacağını yönetmen Mustafa Şevki Doğan açıkladı.

Muğla’nın Yatağan ilçesinde çekilen Güzel Köylü'nün Sude'si henüz 24 yaşındaki Su Kutlu, bar kavgası yüzünden Güzel Köylü kadrosundan da atılmış oldu böylece.

Güzel Köylü dizisinde Sude karakterine hayat veren 24 yaşındaki Su Kutlu, bir barın çalışanlarıyla kavga ederek karakolluk olmuştu hatırlayacaksınız. Olay ile ilgili gelen görüntülere ve iddialara göre; Su Kutlu, kapanış saati gelmesine rağmen bardan çıkmak istememiş ve içki vermeyen garsona tekme atmıştı.

Yaşanan bu olay Su Kutlu'yu işinden de etti. Güzel Köylü'nün yapımcı firması Gold Film, Su Kutlu'yu kadrodan çıkarttı. Dizinin yönetmeni Mustafa Şevki Doğan ise Su Kutlu'nun diziden çıkarılması ile alakalı "Son olarak dizimizde oynayan Su Kutlu arkadaşımızın başından bir mesele geçmiş. Bu, bizim bilgimizin dışında, kendi bireysel saatlerinde yani iş dışında bir mekanda alkol alırken bazı tatsız olaylar yaşanmış.

Bu olayın Güzel Köylü dizisinin diğer oyuncuları ile hiçbir ilgisi yoktur. Bu konuda ben yönetmen olarak, altını çizerek tekrar söylüyorum, biz hiçbir şekilde, hiçbir makama mekanın kapatılması için ya da Su Kutlu'nun cezalandırılması için herhangi bir istekte bulunmadık. Burada biz mağdur olmuş o mekanın çalışanlarının yanındayız. Bu yüzden Su Kutlu arkadaşımızı şu anda çekim yaptığımız bölümün senaryosunun içinden çıkartıyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz