Jülide Kural’dan Kadir İnanır’ın sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama: 'Doğru olmayan bilgiler var'

Kadir İnanır, evinde geçirdiği inme sonucu hastaneye kaldırılmış ve tedbir amaçlı entübe edilmişti. İnanır'ın hastaneden taburcu edildiği haberleri üzerine, Jülide Kural açıklama yaptı.

Jülide Kural’dan Kadir İnanır’ın sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama: 'Doğru olmayan bilgiler var'

Oyuncu Kadir İnanır, 24 Mart'ta Beykoz'daki konutunda rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı ve ameliyata alındı. İnme geçiren Kadir İnanır'ın taburcu olduğu bildirilmişti ancak Jülide Kural'dan gecikmeden açıklama geldi.

Beykoz'daki evinde 24 Mart Pazar sabahı rahatsızlanarak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen Kadir İnanır, beyne pıhtı atması sonucu inme geçirdiği için operasyona alındı ve tedbir amaçlı entübe edildi.

74 yaşındaki oyuncu, 27 Mart Çarşamba günü doktorlar tarafından uyandırıldı. Kalıcı hasar oluşmadığını gözlemlediklerini belirten Başhekim Prof. Dr. Necdet Sağlam, “Kadir Bey yaşam destek ünitesinden ayrıldı. Bilinci açık, iletişim kurabiliyor ancak konuşması için erken. Kendisine ulaştırılan selamlara karşılık gülümsedi” ifadelerini kullandı.

Günlerdir yoğun bakımda olan Kadir İnanır'ın taburcu olduğu bildirilmişti ancak Jülide Kural'dan açıklama gecikmedi.

'DOĞRU OLMAYAN BİLGİLER VAR'

Jülide Kural; 'Kadir İnanır'a ilişkin son durumu sizinle paylaşmak isterim çünkü maalesef doğru olmayan bilgiler basında yer almaya başladı.

Bildiğiniz gibi Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ilk müdahale, yoğun bakım ve bir günlük servise çıkma sürecinin ardından, evet hastaneden ayrıldık. Ancak tedavinin rehabilitasyon sürecine başlamak üzere Yeditepe Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildik' dedi.

İnanır'ın durumunun iyiye gittiğini belirten Kural, gözlem notuyla da şu sözleri paylaştı: Tüm bu zorlu süreçlere rağmen yatağında Yunan mitolojisinden Zeus'un gücü, Paris'in çekiciliği ile öylesine karizmatik ki.' 

Kaynak: Diyarbakır Söz