Kadir Doğulu Neslihan Atagül'ü el öpmeye götürdü!

Uzun dönem boyunca reyting rekorları kıran ve en çok izlenen dizilerden Fatih Harbiye dizisinin birbirine yakışan iki başrolü Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül, bu dizide tanışmış ve zamanla gelen yakınlaşmayla beraber sevgili olmuşlardı. İşte bu birbirine yakışan çift evlilik yolunda ilk adımı attı. Yakışıklı oyuncu Kadir Doğulu güzel ve alımlı sevgilisi Neslihan Atagül’ü ailesiyle tanıştırmaya, bizim deyimle el öptürmeye Mersin'e götürdü. İşte ayrıntılar..

Kadir Doğulu Neslihan Atagül'ü el öpmeye götürdü!

Fatih Harbiye dizisinde başrol oynayan yakışıklı oyuncu Kadir Doğulu ile yine dizide tanıştığı ve daha sonra sevgili olduğu güzel yıldız Neslihan Atagül’ü ailesiyle tanıştırdı.

Yakışıklı oyuncu Kadir Doğulu geçtiğimiz gün sevgilisi güzel oyuncu Neslihan Atagül ile birlikte, Mersin’de yaşayan ailesini ziyarete gitti. Böylelikle Neslihan Atagül’ü ailesi ile tanıştıran yakışıklı Doğulu evlilik için ilk adımlarını atmış oldular. Aile tanışmasından sonra Doğulu kardeşleri Asuman ve Deniz’le birlikte sevgilisini de yanına alarak deniz keyfi yapmış. Sosyal medyadan da birbirine çok yakıştırılan bu ikiliye tebrik mesajları yağmaya başladı bile.

Kaynak: Diyarbakır Söz