Görüş Bildir

Kara Ekmek 21. Bölüm (Son Bölüm) 12 Haziran- Sonsuz karanlık!

Kara Ekmek 21. Bölüm (Son Bölüm) yayınlandı. Asiye tam da mutlu olacağına inanmışken kendini sonsuz karanlığın içinde buldu. Kara Ekmek 12 Haziran 21. Bölüm yine ekrana kilitledi. Kara Ekmek 21. Bölüm (son bölüm) tek parça izleyebilirsiniz. Ayrıntılar haberde…

Kara Ekmek 21. Bölüm (Son Bölüm) 12 Haziran- Sonsuz karanlık!

NAİF DURGUN

ATV’nin Cuma günleri yayınladığı ve kendi fanatiklerini ekran başına kilitlemekte usta olan dizi Kara Ekmek 12 Haziran 21. Bölüm (son bölüm) ile ekranlara geldi. Asiye’nin hayatı üzerinde dönen dizide bu hafta da gerilim devam etti. İsterseniz Kara Ekmek 21. Bölüm (Son Bölüm) özetine bir bakalım, neler olmuş.

KARA EKMEK 21. BÖLÜM ÖZETİ

Asiye ve Çetin’in arasında olan engeller Semra’nın gidişiyle ortadan kalkmaya başladı. Artık mutluluğa doğru bir yol uzanıyor. Lakin o yolda kendilerini bekleyen tuzaklardan habersizdirler. İki başka dünya, bi yandan Hale diğer yandan Pervin’le iç içe geçti. Bitmez tükenmez gerilim herkesi esir aldı. Keza sırlar zaten bitmiyor. Asiye tam da güneşin doğuşuna inanmıştı ama bir de baktı ki sonsuz bir karanlığın içinde ve onu ecel bekliyordu. İşte Kara Ekmek 21. Bölüm tek parça izleme şansı.

KARA EKMEK 12 HAZİRAN 21. BÖLÜM İZLE 

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi