Kara Para Aşk 46. Bölüm Fragmanı Elif’in zor günleri!

Kara Para Aşk 46. Bölüm fragmanı da yayınlandı. ATV’nin fenomen dizisi olan Kara Para Aşk son bölüm fragman detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz. Kara Para Aşk 13 Mayıs 2015’te ATV’de!

Kara Para Aşk 46. Bölüm Fragmanı  Elif’in zor günleri!

NAİF DURGUN

Ay Yapım’ın başarılı ve sevilen dizilerinden Kara Para Aşk geçtiğimiz hafta 45. Bölümü ile karşımıza çıkmış ve izleyenleri ekran başına kilitlemeyi başarmıştı. Hatırı sayılır reytingleri olan Kara Para Aşk 46. Bölüm (son bölüm) fragmanı yayınlandı. İşte ayrıntılar…

ELİF’İ ZOR GÜNLER BEKLİYOR!

Ömer, teslim olan Elif'i bir saniye olsun yalnız bırakmaz ve acı içerisinde parmaklıklar arkasına gönderir. İki sevdalı kendilerini bekleyen zorlu sürecin de farkında. Ömer'i dışarıda, Elif'i ise içeride çok kötü günler beklemektedir. Ayrıca Ömer'in tek çaresi kalmış. Sinsi adam Tayyar Dündar'ın evine gizlice girip Metin'i çıkarmak istiyor. Ömer, Tayyar'ın evine girdiğinde olaylar beklemediği şekilde gelişiyor. Metin bu kez gerçekten safını seçmek zorunda… Kara Para Aşk 46. Bölüm (13 Mayıs) fragmanını aşağıdaki linke tıklayarak izleyebilirsiniz.

KARA PARA AŞK 46. BÖLÜM FRAGMANI

Kaynak: Diyarbakır Söz