Kara Sevda 8. Yeni bölüm 2. Fragmanı (Ver elini Kemal) -

Star TV’nin kısa sürede fenomen olan dizisi Kara Sevda 2 Aralık Çarşamba (bu akşam) 8. Bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Kara Sevda 8. Yeni bölüm 2. Fragmanı da çıktı ve izleyebilirsiniz. Kara Sevda 8. Bölüm (yeni bölüm) neler olacak ve fragman izleme linki haberimizde…

Kara Sevda 8. Yeni bölüm 2. Fragmanı (Ver elini Kemal) -

2 Aralık Kara Sevda yeni bölüm fragmanını henüz izlemediyseniz detaylar burada. Kemal ve Nihan’ın baş başa Kemal’in evinde oldukları görülen fragmanda Kemal ile Nihan birbirleriyle hesaplaşmaya giriyor. Emir’in Kemal’e zarar vereceğini düşünen Nihan Kemal’i uyarmak zorunda olduğunu hisseder. İşte Kara Sevda 8. Bölüm 2. fragmanı ve özeti.

KARA SEVDA 8. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Kemal, Nihan'ın yeni evini ziyaretiyle büyük bir şüphenin içine düşer. Bu şüphe, Emir ve Nihan'ın evliliklerinin gerçekliğiyle ilgilidir. Nihan ise Emir'in Kemal'e zarar vereceği inancıyla Kemal'i uyarmak peşindedir. Kemal, Nihan'a ulaşmanın, gözlerden uzakta bir yerde konuşulacakları konuşmanın yollarını arar. Çözüm Kemal'den gelecektir. Emir'in Nihan ve Kemal üzerindeki dikkatlerini, şantajcısından gelen yeni bir paket dağıtır. Emir, kontrolünü kaybetmeye başlar. Galip'in bu konudaki rahatsızlığı baba oğulun arasını açarken, Emir kendini başka birinin yanına atar. Bu, emirin geçmişiyle ilgili bilmediğimiz bir noktayı da açığa çıkarır. Emir, Nihan ve Kemal'in aynı anda ortadan kaybolduklarını geç de olsa fark ettiğinde, peşlerine düşer. Nihan ve Kemal İstanbul'dan uzakta, Kemal'in bir planıyla buluşurlar. Kemal gerçekleri öğrenmeye niyetlidir.

KARA SEVDA 7. BÖLÜM’DE NELER OLMUŞTU?

Emir ve Nihan'ın mutluluğunu uzaktan izlemek Kemal'in acısını da intikamını da oldukça artırdı. Oyunun kuralı yeniden yazılıyor ve Kemal artık ilk adımdan itibaren Emir’le sonu gelmeyen savaşını başlattı. Güzeller güzeli Nihan ise hayatında daha fazla çekişme istemiyordu. Kalbinin karışmasına engel olmak zorunda ve çareyi Kemal'den uzak durmakta buldu. Bu kararla eski düzenine çekilmek isterken, Kemal'den uzak durmanın kendi elinde olmadığını da anlaması hiç de geç olmadı.   Kemal’in kardeşi Zeynep konusunda koyulan yasaklara karşın Nihan’ın kardeşi Ozan Zeynep'in peşini bırakmıyordu. Ancak bu defa yolunu öyle biri kesti ki tahmin bile edemedi bunu.Emir, Tarık ve Zeynep'le bağlarını güçlendirmenin peşindeyken; Kemal'in Leyla'yla dostluğu, tarihi bir an yaşayacaktır. O andan sonra bağları ya kopacak, ya eskisinden de güçlü hale gelecektir. Kemal'in mücadelesi artık Nihan ve Emir'in yanı başında sürerken, Emir'in içinde taşıdığı şüpheler katlanarak artacaktır.

Kaynak: Diyarbakır Söz