Kara Sevda Dizisindeki Oyuncular Kimler? Dizi Oyuncularının Gerçek hayattaki isimleri nedir?

Kara Sevda Dizisi Oyuncuları Kimler? - Dizi Oyuncularının Gerçek isimleri ne? - Star Tv ekranlarında çok yakında başlayacak olan Kara Sevda dizisinin başrol oyuncuları belirlendi.Yeni sezon dizilerinden Kara Sevda’nın kadrosunda ünlü isimler yer almakta..Star Tv,final yapanlar kadar kaliteli dizileri izleyiciler ile buluşacak.

Kara Sevda Dizisindeki Oyuncular Kimler?  Dizi Oyuncularının Gerçek hayattaki isimleri nedir?

Ay Yapım yapımcılığında gerçekleşen, yönetmenliğini Hilal Saral’ın yapacağı, senaristliğini Anıl Eke ve Özlem Yılmaz'ın göğüslendiği dizi; uzak dünyaların insanları Kemal (Burak Özçivit) ile Nihan'ın (Neslihan Atagül) müthiş aşk hikayesini konu alacak.

İŞTE KARA SEVDA DİZİSİ OYUNCULARI

Dizinin kadrosunda Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Zerrin Tekindor, Furkan Andıç,Hazal Filiz Küçükköse yer alıyor. Dizinin diğer oyuncuları tam belirlenmedi henüz, Kara Sevda dizisinde yer alacak diğer ünlüler kimler olacak tam bir muamma Kara Sevda dizisi yeni sezonun en iddialı dizisi olmada aday gözüküyor.

 KARA SEVDA DİZİSİ KONUSU DETAYLARI

Kara Sevda dizisinde Burak Özçivit’in canlandıracağı fakir genç bir maden mühendisidir. Yerin metrelerce altında ekmek parası için işçilerle mücadele vermektedir. Burak Özçivit fakir ama gururlu bir maden mühendisidir. Maden Mühendisi iken tanıştığı bir kızla hayatı değişen genç bir anda zengin olur.

Soma faciası gibi bir facia yaşandıktan sonra hayatı değişen fakir genç şimdi zengin yaşamın zorluklarına da alışmak zorunda.

KARA SEVDA DİZİSİ OYUNCULARI

Burak Özçivit    Neslihan Atagül   Zerrin Tekindor  Furkan Andiç  Hazal Filiz Küçükköse

Çağla Demir  Melisa Aslı Pamuk  Payidar Tüfekçioğlu

KEMAL-BURAK ÖZÇİVİT KİMDİR?

1984 İstanbul doğumlu olan yakışıklı oyuncu 31 yaşında.

Güzel Sanatlar fakültesi fotoğrafçılık bölümü mezunudur. Best Of Model Worl’de dünya ikincisi olmuştur. Son olarak ÇalıKuşu dizisinde Kamuran rolünü canlandırmıştır.

Son olarak Aşk Sana Benzer filminde başrol oynamıştır.

NİHAL-NESLİHAN ATAGÜL KİMDİR?

1992 İstanbul doğumlu olan güzel oyuncumuz 23 yaşındadır. İlk olarak Yaprak Dökümü dizisinde Deniz karakterini canlandırmıştır.

Fatih Harbiye dizisinde canlandırdığı Neriman rolü ile tanınır.

Kaynak: Diyarbakır Söz