Kara Sevda Son 2. Bölüm (Savaş başlasın) -

Star TV’nin yeni dizisi Kara Sevda izleyici kitlesini artırıp yoluna devam etmek istiyor. Kara Sevda 2. Son bölümüyle kendi izleyenler ekran başına odaklandı. “Kara Sevda son bölüm izle” aramalarının karşılığı ve Kara Sevda 2. Bölüm’de neler oldu sorusunun yanıtı haberimizde..

Kara Sevda Son 2. Bölüm (Savaş başlasın) -

Kara Sevda 2. Bölüm yayında ve izleyebilirsiniz. Usta oyuncu kadrosuyla 21 Ekim Çarşamba akşamı ekranlara konuk olan ve fenomen olmak isteyen Kara Sevda 2. Bölüm’de neler oldu?

KARA SEVDA 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Emir Kozcuoğlu’nun en güçlü rakibi olarak İstanbul’a gelen Kemal, daha ilk anda Nihan’la karşılaşmanın şokunu üstünden atamaz. Aradan geçen beş yıla rağmen, yarası taze, öfkesi büyüktür. Bir an önce katılması gereken ihaleye girip, Zonguldak’a geri dönmeyi ister. Kemal’in en derinine gizlenmiş intikam duygusunuysa sadece Leyla hisseder. Kemal’i  büyük yanlışa sapmaması için uyarır.

KARA SEVDA 2. SON BÖLÜM İZLE

Kemal, Emir’le karşı karşıya geldiğinde kılıçlar çekilir. Bu sırada Nihan  Kemal’in İstanbul’a geldiğini öğrendiğinde, hayatına dair bütün korkuları gerçeğe döner. Kemal’le Nihan birbirlerinin gözlerine her baktığında, kalplerine kara sevdanın bir düğümü daha atılacaktır.

Kaynak: Diyarbakır Söz