Görüş Bildir

Kayahan’ın yardımcısı Beste Acar’ı adeta yerin dibine soktu!

Geçtiğimiz sene hayata gözlerini yuman efsane şarkıcı Kayahan'ın mirası yüzünden hayat arkadaşı İpek Acar ile mahkemelik olan güzeller güzeli kızı Beste Acar, canlı yayında yaşananları anlatırken ünlü sanatçının 30 yıllık yardımcısı yayına bağlandı.

Kayahan’ın yardımcısı Beste Acar’ı adeta yerin dibine soktu!

Türkiyegazetesi’nin haberine göre Kayahan'ın hayatındaki iki önemli isim... Birinin adı; 'gönül sayfa'sında yazıyor, eşi... Diğeri; gözbebeği, kızı... Usta sanatçı, hayatını kaybedip aradan çekilince bu iki kadın karşı karşıya geldi. Kayahan'ın kızı Beste Açar, babasının eşi İpek Açar'a açtığı davalarla gündemde.

Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Renkli Sayfalar' programına konuk olan Beste Acar, canlı yayında yaşadıklarını tüm detaylarıyla anlattı. Bu esnada canlı yayına sürpriz bir bağlantı gerçekleşti. Kayahan'ın 30 yıllık yardımcısı Zülfikar Bey, Beste Acar'ın doğruları söylemediğini belirtti.

Kayahan'ın sürekli rüyalarına girdiğini belirten Zülfikar Bey, "Ben gerçekten hep sabrettim. Neden bugünü seçtin. Yarın Kayahan'ın doğum günü. Kayahan Bey iki kez rüyama girdi. Seninle konuşmamı istedi. Her gün hastaneye gidip geldik. Kaç defa geldin? Baban o kadar evde yattı, kaç defa gelip yanında kaldın? Kayahan Bey sizinle ilgili bana sitem ediyordu. Ben senin babanın yanından 30 sene hiç ayrılmadın. Her şey mahkemede. Orada her şey belli olacak" dedi.

Babasının yardımcısının canlı yayına bağlanması ve söyledikleri karşısında büyük şaşkınlık yaşayan Beste Acar ise "Babamın kendi emeği ile kazandığı her parada benim de hakkım var" diyerek bu konudaki kararlılığını ortaya koydu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi