Kemal Doğulu'nun son durumu

Son dönem moda programlarından İşte Benim Stilim'in sunucusu Kemal Doğulu'nun sağlık durumu hakkında yeni gelişme. Kemal Doğulu'nun son durumuyla ilgili mutlu haberi Çağla Şıkel verdi.

Kemal Doğulu'nun son durumu

Pürtelaş HASAN Efendi Mahallesi Vişne Sokak’ta meydana gelen olayda iddia edilene göre merdivenlerden düşen Doğulu, ambulansla Taksim ’de özel bir hastaneye kaldırıldı. Edinilen bilgiye göre, Doğulu ’nun sağlık durumu artık iyiye gidiyor.

Kadir Doğulu Açıklama Yaptı

Kadir Doğulu'dan önce  "Abimin sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Ailemiz dışında yapılan açıklamaları ciddiye almayın lütfen..." mesajı ile açıklama gelmişti. Ardından birkaç sonra instagram 'dan aile fotoğrafını paylaşıp, " Güzel haberlerim var!! Kemal'in durumu iyi yönde değişti. Allah' a şükürler olsun. Dua etmeye devam edin lütfen. Hızla iyileşmesi için " mesajını yayımlamıştı.

Kemal Doğulu Kimdir?

İşte Benim Stilim isimli moda programı ile adını duyuran isim, ünlü oyuncu Kadir Doğulu ’nun ağabeyidir. Kemal Doğulu, 14 Ekim 1979 tarihinde Mersin ’de dünyaya geldi. Ev hanımı bir anne ve işçi emeklisi bir babanın beş çocuğundan en büyüğüdür. Babasının çalışmak için Amerika’ya gitmesi ile birlikte genç yaşlarda ailesinin yükünü omuzlarına aldı. Birçok yerde çırak olarak çalışan isim, küçük yaşlardan beri kuaför olma hayali kuruyordu.

12 yaşında Mersin ’de kuaför olan kuzeninin yanında çalışmaya başlayan isim, bu sıralarda İmam Hatip lisesine yazıldı. Buradan da daha sonra Anadolu Lisesi bilgisayar bölümünü geçiş yaptı.

Harran Üniversitesi ’nde Pazarlama Bölümü ’nde lisans eğitimi aldığı dönemde   Amerika 'ya babasının yanına gitmek zorunda kaldı. Vize almak İstanbul ’a giden Kemal Doğulu, vizenin çıkmasını beklerken bir süre kuaför kuzeninin yanında çalışmaya başladı. Kısa sürede işleri ilerleten Doğulu, moda dergilerine saç tasarımları ve makyaj yapmaya başladı. Paris ’te bir kozmetik firmasından çok sayıda makyaj malzemesi alarak bu işe girişti. Daha sonra fotoğrafçılığa merak saldı. İlk çektiği fotoğraflar Elle dergisinin moda sayfalarında yayınlandı. Daha sonra birçok ünlü ismin imaj danışmanlığını yaptı.

Hande Yener ’in konserine kendi vokalisti gelmeyince onun yerine tek seferliğine vokalist oldu. Bu sayede şarkıcılığa da el atmış oldu. 2008 yılında “ 1 Yerde ” isimli maxi single çıkardı. Ardından müzik projelerine devam eden isim Ters Köşe albümünü yayınladı. Ardından da birçok single albüme imza attı.

Kaynak: Diyarbakır Söz