Kenan İmirzalıoğlu Türkan Sultan’ın teklifine ne dedi?

Son zamanlarda Sinem kobal ile yaşadığı aşk ile gündemden düşmeyen ve Londra’da birlikte tatil yapan Kenan İmirzalıoğlu’na yönetmenlik koltuğuna oturan Türkan Şoray’dan kısa bir sahne için teklif geldi. Ancak Kenan İmirzalıoğlu’nun Türkan Şoray’a henüz dönmediği belirtildi.

Kenan İmirzalıoğlu Türkan Sultan’ın teklifine ne dedi?

Şu sıralar Sinem Kobal ile yaşadığı aşkla magazin gündemini meşgul eden Kenan İmirzalıoğlu'na güzeller güzeli Türkan Şoray, yeni filmi "Eski Köye Yeni Adet" için kısa bir sahne için rol teklif etti. Türkan Sultan, tam 24 yıl sonra yeniden yönetmenlik koltuğuna oturacağı sinema filmi için seyircilere özel bir sürpriz yapmak istedi.

TÜRKA ŞORAY YÖNETMEN, KIZI YAĞMUR OYUNCU!

Türkan Sultan, güzel kızı Yağmur Ünal'ın da ilk oyunculuk deneyimi yaşayacağı film için yakışıklı ve beyefendi oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'na konuk oyuncu olması için haber yolladı. Bir genelevin kapanmasının akabinde orada bulunan kadınların yakınlardaki köye sığınma hikâyesinin anlatılacağı filmde, Yağmur Ünal da bir hayat kadını oynayacak. Filmde Yağmur Ünal'ın hayalindeki sevgilisinin düşünü kurduğu kısa bir sahne için Türkan Şoray, Kenan İmirzalıoğlu'nu düşündü. Lakin yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu Türkan Sultan’a daha dönüş yapmadı.

ÇEKİMLER İÇİN MUĞLA’DA

Ayrıca Türkan Şoray dün çekimler için Muğla'ya gitti. İki ay önce Muğla'nın bir köyünü çok beğenen ve seti oraya kurmaya karar veren Türkan Sultan, filmde çok sayıda başarılı ismi buluşturuyor. Bu isimlerden biri de Muhteşem Yüzyıl'da Daye Hatun karakterine hayat veren Sema Keçik olacak. 28 Haziran'da 79 yaşına giren Türkan Şoray, film için Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan 500 bin TL destek kredisi de aldı.

Uçankuş

Kaynak: Diyarbakır Söz