Kendisine Oy Verilmemesi Konusunda Uyaran İbrahim Tatlıses' e Sandık Şoku

Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili adayı İbrahim Tatlıses 1 Kasım Milletvekili seçimlerine kısa bir süre kala; adaylığını çektiğini ve silahlar altındayken, siyaset yapamayacağını açıklamıştı. Hemşehrilerine de 'sakın oy pusulasına kanıp, oy vermeyin'diye İbrahim Tatlıses'e seçim sonrasında kaç oy verildiği açıklandı. İbrahim Tatlıses 1 Kasım seçimlerinde kaç oy aldı! İbrahim Tatlıses'i bile şok eden seçmen sayısı ne idi?

Kendisine Oy Verilmemesi Konusunda Uyaran İbrahim Tatlıses' e Sandık Şoku

Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili adayı İbrahim Tatlıses 1 Kasım Milletvekili seçimlerine kısa bir süre kala; adaylığını çektiğini ve silahlar altındayken, siyaset yapamayacağını açıklamıştı. Hemşehrilerine de 'sakın oy pusulasına kanıp, oy vermeyin'diye İbrahim Tatlıses'e seçim sonrasında kaç oy verildiği açıklandı. İbrahim Tatlıses 1 Kasım seçimlerinde kaç oy aldı! Gündeme damgasını vuran İbrahim Tatlıses'in bu açıklamasından sonra oy pusulasında kendisine oy veren seçmen sayısı detayı haberimizde.

Sevenleri oy pusulasında “evet” mührünü ünlü türkücünün isminin üzerine bastı. Memleketi Şanlıurfa’dan Tatlıses’e 100 oy çıktı. Tatlıses Şanlıurfa’dan bağımsız aday olduğunu açıklamış ancak daha sonra vazgeçerek hayranlarını “Silahların gölgesi altında siyaset yapmayacağım. Oy pusulalarında ismimi görüp sakın basmayın, bana oy vermeyin” diye uyarmıştı.

ANNESİYLE OY KULLANMIŞTI

Annesiyle birlikte oy kullanırken çekildiği bir fotoğrafını İnstagram hesabından takipçileriyle paylaşan İbrahim Tatlıses, yazdığı notta, “Vatanımıza, milletimize hayırlı uğurlu olsun” demişti.

Kaynak: Diyarbakır Söz