Kertenkele 35. Son Bölüm (Ahmet Hoca) -

ATV'de Kertenkele 35. Bölüm (son bölüm) yine soluksuz izlendi. 19 Eylül Cumartesi akşamı ekrana gelen sevilen komedi dizisi Kertenkele'de yine kahkaha, aksiyon ve üzüntü de vardı. Yayınlandığı günden bu yana her geçen bölüm seyirci kitlesini artıran komedi dizisi Kertenkele'nin yeni sezon ilk bölümü izlenme rekorları kırdı. Kertenkele yepyeni bir hayata alışmaya çalışıyor. İşte ayrıntılar...

Kertenkele 35. Son Bölüm (Ahmet Hoca) -

Kertenkele yeni sezon ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. 19 Eylül Kertenkele 35. Bölüm’de neler oldu neler? Kertenkele 35. Son bölüm tek parça izleme şansı.

KERTENKELE YENİ SEZON İLK BÖLÜM!

Yeni sezonda Kertenkele’nin kimliği yine değişti. Geçtiğimiz sezon Ziya Hoca karakterine bürünen Kertenkele bu kez hafızasını kaybetmiş şekilde izleyicisinin karşısına çıktı. Ünsal ise 1 yıl geçmesine rağmen hiç değişmemiş hala Kertenkele takıntısı var ve bu yüzden Hale ondan boşanmış. Betül ise hala yas tutmaktaydı. Melis ise Zehra’ya gösterilen ilgiye dayanamayıp intihar etti. Ancak Kertenkele onu kurtardı. Fakat hafızası olmadığı için Melis’i tanımıyordu. Kertenkele 35. Bölüm sonunda ise Zehra nikah masasında başka biriyle evlenmek üzereyken, polislerden kaçan Kertenkele’nin düğüne gelmesiyle şok oldu. Zehra evlenmekten vazgeçecek mi, Kertenkele hatırlayabilecek mi her şeyi? Kertenkele yeni sezon ikinci bölümünde bu sorular cevap bulacak.

KERTENKELE 35. SON BÖLÜM (YENİ SEZON) İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz