Kertenkele 40. Bölüm (son bölüm) - Büyük Kaza

Cumartesi akşamının gülme tufanı ve içinde aşk barındıran dizi Kertenkele son bölümde izleyenlerini bir yandan güldürüp bir yandan da hüzünlendirdi. Kertenkele 40. bölüm sonunda Ziya Hoca’yı gören Zehra onun peşinden gidiyor, Melis de arabasıyla takip ediyor. Zehra’nın Ziya Hoca’ya ulaşmasını istemeyen Melis arabasıyla Zehra’nın arabasına çarptı ve ikisi de kaza geçirerek bayıldı. Peki, Kertenkele 40. Bölüm’de neler oldu ve tek parça izleme fırsatı.

Kertenkele 40. Bölüm (son bölüm) - Büyük Kaza

Kertenkele son bölüm yayında ve izleyebilirsiniz. İzleyemeyenler ve tekrar izlemek isteyenlerin bulacağı dizinin 40. Bölümü haberimizde.

KERTENKELE 40. SON BÖLÜM’DE NELER OLDU?

Kertenkele son bölümünde; Ahmet Hoca yani Kertenkele kafasını iki de bir bir yerlere çarparak bir Kertenkele bir Ahmet Hoca oluyordu. Dizide Melis’in babası Ferruh da öldü. Melis bu duruma çok üzüldü, ailecek üzüntülü durumda olan Melis ve Annesi dedelerine ve Zehra’ya öfkeliydi. Öte yandan Ahmet Hoca ile aynı okulda olan ve kantin işleten Şevket de Kertenkele’yi gördü ancak hortlak gördüğünü sanıyordu. Ünsal Komiser ise her seferinde gördüğü Kertenkele yüzünden onu deli sanıyorlardı. Bölüm sonunda doğru Melis Ahmet’i (Ziya Hoca) aradı ve buluşmak istediğini onunla yaşamak istediğini söyledi. Bunu duyan Ekrem Bey ise Zehra’yı Melis’in peşine taktı. Melis ile Ziya Hocanın buluşacağı yerde hazır bekleyen Zehra o sırada Ziya Hoca’yı (Ahmet) gördü ve koşarak ona sarıldı. Hafızası o an bozuk olan Kertenkele onu hatırlamayınca kaçtı. Zehra Kertenkele’nin Melis de Zehra’nın peşindeydi. Tam da bu sırada Melis arabasıyla Zehra’nın arabasına çarptı ve ikisi de bayıldı. Kertenkele 40. Bölüm orada bitti, izlemek için link aşağıda.

KERTENKELE SON BÖLÜM (40. BÖLÜM) İZLE

KERTENKELE 39. BÖLÜM'DE NELER OLMUŞTU

Kertenkele geçtiğimiz hafta Melis ile beraber kulübe gitmişti. Orada Betül’ü gören ancak hatırlamayan Ziya hoca daha doğrusu yeni Ahmet hoca Betül’ün peşine düştü bu hafta. Kertenkele son bölümünde; Hafızası gelip giden Ahmet Hoca bir yandan Zehra’yı bir yandan Betül’ü kafasına taktı. Acaba bir kardeşim mi var diye düşünen Kertenkele’ye Melis yardımcı olmaya çalıştı ve bölüm sonunda onu yani Kertenkeleyi Betül’e götürmeye karar verdi. İşte bu esnada Sokrat’ın adamları da Ahmet Hoca’yı gördü, Kertenkele olduğunu hemen anladı. Melis ile Ahmet Hoca Betül ile buluşmaya giderken cebinde kalan maskeyi kafasına geçirmeye çalışan Melisin bu hamlesi Ünsal Komiserin onu görmesine sebep oldu. O sırada Zehra da maskeliyi görünce Melis’in oyun yaptığını düşündü ve bu da Melis’in işine geldi. Ünsal Komiser de açığa alındı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler