Kertenkele 41. Bölüm (Son bölüm) -(Kertenkele vuruldu)

Kertenkele severler 14 Kasım Cumartesi (dün akşam) ekranları başına kuruldu ve 41. Bölümü izledi. Kertenkele’nin hafızasını kaybetmesinin devam ettiği Kertenkele son bölümde neler oldu diye merak edenlerin merakını giderelim dedik. Bu arada Kertenkele son 41. Bölüm tek parça izleme linki de hemen haberimizin sonunda. Ekrem Bey Kertenkele’yi son bölümde vurdu. Kertenkele vuruldu ve denize düştü.

Kertenkele 41. Bölüm (Son bölüm) -(Kertenkele vuruldu)

Kertenkele 41. Bölüm’de Zehra, Ekrem Bey, Levent ve Sokrat hafızasını kaybeden ve hayatına Ahmet Hoca olarak devam eden Kertenkele’nin yaşadığını öğrendiler. Kertenkele son bölüm izleyenler yine aksiyona ve komediye doydu.

MELİS KÖŞEYE SIKIŞTI!

Kertenkele’nin yaşadığını öğrenen ve yine son anda elinden kaçıran Sokrat sayesinde Melis’in Ahmet diye Kertenkele ile görüştüğünü öğrenen Ekrem Bey Melis’i iyice köşeye sıkıştırdı.

LEVENT KERTENKELE’NİN PEŞİNDE!

Selin ile nişanlanması gereken Levent, Kertenkele’nin yaşadığını kendi gözleriyle görünce Kertenkele’nin peşine düştü ve nişanına geç kaldı. Levent ve polislerden kurtulan Ahmet Hoca Melis’in annesinin daveti üzerine nişana doğru gidiyordu ancak nişan iptal edildi.

DELİ KENAN DA ÖĞRENDİ

Sokrat’ın mekanını öğrenen ve basan Deli Kenan da Kertenkele’nin yaşadığını öğrendi. Ekrem Bey’in Kertenkele’nin peşine taktığı adam takibini sürdürüyordu. Öte yandan Zehra Betül’e de Kertenkele’nin yaşadığını söyledi.

MÜTHİŞ KOVALAMACA

Kertenkele’yi takibi sürdüren Ekrem Bey’in adamı Ekrem Bey’in oraya gelmesini bekledi. Melis Ahmet’in (Kertenkele) nişana geleceğini öğrenince onu engelledi ve başka yere yönlendirdi. Zehra da Melis’in peşine takıldı.

EKREM BEY GÖZLERİYLE GÖRDÜ

Ekrem Bey adamı sayesinde Kertenkele’nin yaşadığını kendi gözleriyle de görmüş oldu. Melis Kertenkele ile buluştu ve kim olduğunu bilmediğini söyleyen Kertenkele Melis’e aşkını itiraf etti. Zehra da Melis’in Ahmet ile görüştüğünü kendi gözleriyle gördü.

KERTENKELE VURULDU MU?

Zehra Kertenkele’ye doğru yürüdü. Zehra Kertenkele’ye tokadı bastı ve şok yaşayan Kertenkele’nin birden bire hafızası geri geldi. Ekrem Bey hem Zehra hem de Melis’in yanındaki Kertenkele’yi vurmak için tetiğe bastı. Kertenkele tam üç kurşunla vuruldu ve denize düştü.

ÇOK UZATMADINIZ MI ARTIK?

Kertenkele izleyicisinin son günlerde düşündüğü ve sık sık dillendirdiği fikir Kertenkele’nin hafıza kaybının çok uzatıldığı yönünde. Gelecek bölümde bunun sonlanacağı tahminini hemen izleyicilerle paylaşalım. Kertenkele son bölümde vuruldu ve denize düştü.

KERTENKELE SON BÖLÜM İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz