Kertenkele Son 39. Bölüm (31 Ekim) - Gelip gidiyor

Cumartesi eğlencesinin en aksiyon dolu, en komedi dolu dizisi Kertenkele 31 Ekim 39. Bölümü ile izleyenleriyle buluştu. Kertenkele severler reklamlarda bile ATV kanalını değiştirmedi. Kertenkele son bölümde Ziya Hoca (Kertenkele) banyoda kafasını duvara çarpıp Kertenkele olduğunu hatırlasa da daha sonra yine kafasını çarparak hafızayı kaybetti. Kertenkele’nin hafızası gelip gidiyor. İşte Kertenkele 39. Son bölüm tek parça izleme fırsatı…

Kertenkele Son 39. Bölüm (31 Ekim) - Gelip gidiyor

Kertenkele 31 Ekim (39. Bölüm) son bölüm yayında ve izleyebilirsiniz. Kertenkele geçtiğimiz hafta Melis ile beraber kulübe gitmişti. Orada Betül’ü gören ancak hatırlamayan Ziya hoca daha doğrusu yeni Ahmet hoca Betül’ün peşine düştü bu hafta. Kertenkele son bölümünde; Hafızası gelip giden Ahmet Hoca bir yandan Zehra’yı bir yandan Betül’ü kafasına taktı. Acaba bir kardeşim mi var diye düşünen Kertenkele’ye Melis yardımcı olmaya çalıştı ve bölüm sonunda onu yani Kertenkeleyi Betül’e götürmeye karar verdi. İşte bu esnada Sokrat’ın adamları da Ahmet Hoca’yı gördü, Kertenkele olduğunu hemen anladı. Melis ile Ahmet Hoca Betül ile buluşmaya giderken cebinde kalan maskeyi kafasına geçirmeye çalışan Melisin bu hamlesi Ünsal Komiserin onu görmesine sebep oldu. O sırada Zehra da maskeliyi görünce Melis’in oyun yaptığını düşündü ve bu da Melis’in işine geldi. Ünsal Komiser de açığa alındı.

KERTENKELE'NİN HAFIZASI GERİ GELDİ Mİ?

Kertenkele 39. Bölüm izleyenler bölüm sonunda Kertenkelenin hafızasını hatırlamasıyla özellikle Hicabi ile eskisi gibi konuşmasıyla şoke oldu. Kertenkele hayranları bu duruma sevindi. Ziya Hoca bazı şeyleri hatırlayamadığı için Hicabi’den şüphelendi. Bu arada Zehra’nın dedesi Ekrem bey Melis’e fırça attı, bununla da kalmadı tokatı yapıştırdı. Melis evi terk edince babası Ferruh da kalp krizi geçirdi. Bu arada hafızası geri gelen Kertenkele olan bitene anlam vermeye çalıştı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler