Kertenkele Son bölüm (33. Bölüm)- Seni seviyorum Kertenkele

Yakışıklı, iyiliksever, hoca ve aynı zamanda azılı bir hırsız… Hayatını kızkardeşini bulmaya adamışken tesadüfen karşılaştığı Zehra’ya aşık olan ve o günden sonra da hayatı tamamen değişen Kertenkele’nin hikayesi 33. Bölümde de yüzde yüz aksiyon ve nefes nefese izlendi. İşte Kertenkele son bölüm (33. Bölüm - 13 Haziran) tek parça izleme şansı....

Kertenkele Son bölüm (33. Bölüm)- Seni seviyorum Kertenkele

Kertenkele 13 Haziran 33. Bölüm (Son Bölüm) yine nefesleri kesti.

Cumartesi akşamlarının sevimli hırsızı Kertenkele’nin birbirinden komik ve aksiyon dolu hikayesi hız kesmeden devam ediyor. Her geçen gün Kertenkele’nin başına yeni belalar açılıyor.

Kızkardeşini bulduğu için sevinen, deli Kenan’ın gidip gelen hafızasına sevinen Kertenkele’nin sevinci kısa sürdü. Bir yandan Semih’in gerçek kimliğini öğrenerek şantaj yapması, bir yandan Sokrat’ın şantajları ve diğer yanda da hayatının kadını Zehra…

Komiser Ünsal, tam iyileşmeden hastaneden kaçarak Kertenkele’nin peşine düşer. Zehra tüm çabalarına rağmen eniştesini engelleyemez. Sokrat’sa Kertenkele’yi Zehra ve kızkardeşi üzerinden şantaj yaparak gece yarısına kadar Ünsal’ı öldürmesini ister..

Kertenkele Ünsal’ı öldürecek mi? Semih Kertenkele’nin sırrını kimseye anlatacak mı? Kertenkele’nin baş belaları Cansu ve başına yeni belalar açabilecek mi?

Diğer yandan Hicabi’nin bitmek bilmeyen güneş yüzü görmemiş soruları da hız kesmeden devam ediyor.

Herkesin öldü sandığı Sokrat’ın son sinsi planı ise Zehra ve Betül’ü şok eder…

KERTENKELE SON BÖLÜM (33. BÖLÜM) İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz