Kertenkele son bölüm (38. Bölüm)(Çember daralıyor)

Cumartesi akşamlarının eğlenceli komedi dizisi Kertenkele’nin 24 Ekim Cumartesi akşamı yayınlanan 38. Bölümünde yine heyecan ve komedi bir arada yaşandı. Aksiyon ve komedinin bir arada bulunduğu Kertenkele yine fırtınalar estirdi…

Kertenkele son bölüm (38. Bölüm)(Çember daralıyor)

24 Ekim Cumartesi akşamı ATV ekranlarında yayınlanan Kertenkele’nin 38. Bölümünde eski Ziya Hoca şimdiki Ahmet Hoca güldürerek eğlendirmeye devam etti.

Her yer ve durumda hocasına soru sormaktan bir türlü vazgeçmeyen Hicabi yine değişik sorularla hocasının peşinde..

Kertenkele hala hiçbir şeyi hatırlayamıyor, ancak etrafındaki çember de giderek daralıyor. En yakın arkadaşı da çalıştığı okulun kantinini işletmeye başlıyor, kız kardeşinin sevgilisi Semih’in kız kardeşi onun sınıfında derslere giriyor.

GEÇEN HAFTA NE OLMUŞTU?

Kertenkele 37. bölümünde; hafızasını kaybetmiş olan Kertenkele her şeyden habersiz bir şekilde Ahmet hoca olarak hayatını sürdürüyordu. Ancak yavaş yavaş onun yaşamasından emin olmaya başlayan Ünsal’dan da habersizdir. Geçtiğimiz hafta Kertenkele’yi görmeye giden Zehra umduğunu bulamayınca Melis ile Zehra kavga etti. Meczup hoca ise bildiğiniz gibi, artık cemaat onun delirdiğinden emin. Hem Şevketin okul kantinine talip olması, hem de Semih’in kız kardeşini okula kaydetmesi Kertenkeleyi de görmemeleri Ahmet hoca için büyük şanstı. Ahmet hoca 37. Bölüm sonunda Melis’in yanına gitti, ancak hem Ev ahalisinin dışarıya yönelmesi hem de Ünsal’ın o eve gitmesi hem Melis’i hem de Kertenkele’yi zora soktu ve bölüm orada bitti.

KERTENKELE 37. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

38. BÖLÜM ÖZETİ

Kertenkele malikâneye gelerek farkında olmadan kendini büyük bir tehlikenin içine atmıştır. Zehra'dan intikam almaya kararlı olan Melis, Kertenkele'nin yaşadığını gizleyebilmek için her şeyi yapmayı göze alacaktır. Ünsal, Kertenkele'ye ulaşabilmek için Deli Kenan'ın peşine düşer. Levent ise Selin'e yapacağı evlenme teklifini planlamakla meşguldür. Kertenkele, Ahmet Şimşek kimliği ile sınıfın haylaz öğrencilerine göz açtırmamaktadır ve yeni hayatında Melis ile samimi bir arkadaşlık kurmaya başlamıştır. Melis bir taraftan Kertenkele'yi Zehra'dan saklamaya çalışırken öteki yandan Kertenkele'nin ilginç tavırlarını çözmeye çalışmaktadır. Kertenkele'nin kız kardeşi Betül'le karşılaşması Melis için her şeyin değişmesine neden olacaktır. Zehra, Melis ve Kertenkele'nin yolları bir gece kulübünde kesişince işler içinden çıkılmaz bir hal alır.

KERTENKELE 38.BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: Diyarbakır Söz