Kertenkele son bölüm (55. Bölüm) (Kertenkele’nin kurtarıcısı Akıncı kim?)

ATV ekranlarında cumartesi akşamları fırtına gibi esen Kertenkele’de heyecan tavan yaptı. Kertenkele’nin son bölümünde şimdiye kadar herkesi kurtaran Kertenkele’yi bu sefer gizemli kahraman Akıncı iki kez ölümden kurtardı… Kertenkele 55. Bölümde yaşananlar haberimizde…

Kertenkele son bölüm (55. Bölüm) (Kertenkele’nin kurtarıcısı Akıncı kim?)

Yetenekli ve iyiliksever bir hırsızın hikayesi olarak başlayan ancak zamanla romantizm, aksiyon ve komedinin de eksik olmadığını gördüğümüz Kertenkele 55. Son bölümünde de izleyicisini hem güldürdü, hem de heyecan dolu anlar yaşattı.

Şeyma’nın kendi kızı olduğunu öğrenen Kertenkele şoktadır. Zehra ilk başlarda ona kızsa da, onun da kızından haberi olmadığını öğrenince yumuşar ve Kertenkele’nin kızı Şeyma’yı bulması için ona destek olur.

Kader ağlarını Hicabi ve Gizem arasında örmeye başlar. Hem Gizem hem de Hicabi istemeseler de giderek birbirlerine aşık olmaya başladıklarını hissederler. Dizinin kötü adamı Sokrat da nihayet Şeyma’nın kendi torunu olduğunu öğrenir. Ancak yine de bu Kertenkele’yi öldürme fikrinden vazgeçirmez onu.

Kertenkele’de aksiyon dolu sahnelerde gördüğümüz ve giderek de görmeye başlayacağımız Akıncı bu bölüme damga vurdu. İki sefer Kertenkele’nin hayatını kurtaran Akıncı kim?

Hicabi’nin Hz. Muhammed’in kıssasını anlattığı bölüm ise şüphesiz geceye damga vuran bir sahne olarak hatırlanacaktır.

KERTENKELE 54. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Kertenkele'nin küçük Şeyma'nın babası olduğunu öğrenen Levent bu gerçeği herkesten saklamaktadır. Öte yandan Sokrat'ın adamları Şeyma'yı kaçırır ancak onları hiç beklemedikleri bir sürpriz beklemektedir. Kertenkele, Sokrat'ın neden küçük bir kızı kaçırdığını anlamaya çalışmaktadır. Gizem ise Hicabi'yi kendine âşık etme girişimlerine devam etmektedir, ancak her seferinde hüsrana uğramaktadır. Kara Kemal, Melis'in olumsuz tavrına rağmen genç kızın peşinden ayrılmamaktadır. İkilinin Zehra ve Kertenkele'yle yolları kesişir ve ortalık karışır. Yaşanan onca kötü şeyden sonra Zehra ve Kertenkele çok önemli bir karar alırlar.

KERTENKELE 55. BÖLÜM İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz