Kertenkele'nin çifte nişanlı çiftleri Eda Özerkan Timur Acar, yanak yanağa fotoğraflarını sosyal medyada duygusal mesajla yayınladı! Eda Özerkan kimdir?

Kertenkele dizisi başrol oyuncuları Eda Özerkan ve Timur Acar, dizi aşklarını gerçeğe dönüştürdü. Eda Özerkan ve Timur Acar, gerçek hayatta aşklarını nişanlanarak duyurdu. Birlikte yanak yanağa fotoğraflarını sosyal medyada duygusal bir mesaj yayınlayan Eda Özerkan, Timur Acar'a olan aşkını şu şekilde ifade etti. Eda Özerkan kimdir? Timur Acar kimdir?

Kertenkele'nin çifte nişanlı çiftleri Eda Özerkan Timur Acar, yanak yanağa fotoğraflarını sosyal medyada duygusal mesajla yayınladı! Eda Özerkan kimdir?

Kertenkele dizisi başrol oyuncuları Eda Özerkan ve Timur Acar, dizi aşklarını gerçeğe dönüştürdü.  Eda Özerkan ve Timur Acar, gerçek hayatta aşklarını nişanlanarak duyurdu. Birlikte yanak yanağa fotoğraflarını sosyal medyada duygusal bir mesaj yayınlayan Eda Özerkan, Timur Acar'a olan aşkını şu şekilde ifade etti. Eda Özerkan kimdir? Timur Acar kimdir?

Oyuncu Eda Özerkan, Kertenkele dizisindeki rol arkadaşı Timur Acar ile aşk yaşamaya başlamış, ikili kısa süre sonra sözlenmişti.

Nikah masasına oturmak için gün sayan çiftten Eda Özerkan, Timur Acar ile çekildiği fotoğrafı Instagram sayfasında takipçileriyle paylaştı.

Özerkan fotoğrafın altına " Zaman gibisin sevgili… Tüm yaraları sarıp sarmalayan,doğruları gösteren,hep daha iyiye, daha güzele taşıyan zaman gibisin. Su gibi geçsin o, hiç şikayet etmem! Yeter ki seninle geçsin! Bilmelisin ki,en büyük şükür sebebimsin! Can cana nice yaşlarımız olsun! İyi ki doğdun,iyi ki en içten gülüşüm oldun" notunu düştü.

Eda Özerkan kimdir?

Özerkan Kadıköy Anadolu Meslek Lisesi’nden mezun oldu. Lise döneminde resim ve dans eğitimi aldı. 2002 yılında Beyaz Show’da Ejder’in İnci Taneleri’nden biri oldu. 2003 yılında Kral TV'de VJ oldu. 2007 yılında Ekol Drama’dan oyunculuk eğitimi aldı.

2014 Mart'ından itibaren Star TV'de yayınlanan Survivor'da, ünlüler takımında yer almıştır. Yarışmanın 17. gününde 6 oy alarak elenmiştir

Timur Acar kimdir

Almanya'da çocukluğu geçen Timur Acar, 17 Ağustos 1999 tarihinde meydana gelen depremden sonra ailesinin memleketi olanSakarya'nın Karasu ilçesine yerleşmiştir. Gürcü asıllı olan ailesinin kökeni ise Batum'a dayanmaktadır. Moda Sahnesi'nin kurucuları arasında yer almaktadır.1999 yılında tiyatro ile ilgilenmeye başladı ve 9 Eylül Üniversitesi'nde eğitim aldı. Kurşun Yarası, Avrupa Yakası ve Akasya Durağı gibi dizilerde yer alarak tanınmaya başladı. 2013 yılında Bebek İşi adlı dizide Murat rolünü oynadı. Şu anKertenkele dizisinde Kertenkele, Ziya Hoca ve Kara Faruk rollerini üstleniyor. Tiyatro dışında başlıca hobisi olarak müzik tutkusu da bulunmaktadır. 2007 yılında evlilik yapan sanatçı 2009 yılında boşanmıştır.

Kaynak: Diyarbakır Söz