Görüş Bildir

Kim Kardashian yeni doğan bebeğinin fotoğrafını sosyal medyada yayınladı, kimdir?

Ermeni asıllı Amerikalı seksi sosyetik, Kim Kardashian, özel yaşamıyla çok konuşulmaya devam ediyor. Seks kasediyle biranda dünya gündemine oturan 35 yaşındaki Kim Kardasihan, yeni doğan bebeğinin fotoğrafını kendi web sitesinde yayınladı. 72 yaşında ölen babası Robert Kardashian'ın doğum gününü kutladığı gün yeni doğan bebeğinin fotoğrafını hayranlarıyla paylaştı.

Kim Kardashian yeni doğan bebeğinin fotoğrafını sosyal medyada yayınladı, kimdir?

Ermeni asıllı Amerikalı seksi sosyetik, Kim Kardashian, özel yaşamıyla çok konuşulmaya devam ediyor. Seks kasediyle biranda dünya gündemine oturan 35 yaşındaki Kim Kardasihan, yeni doğan bebeğinin fotoğrafını kendi web sitesinde yayınladı. 72 yaşında ölen babası  Robert Kardashian'ın doğum gününü kutladığı gün yeni doğan bebeğinin fotoğrafını hayranlarıyla paylaştı.

35 yaşındaki Kardashian, aynı zamanda yıllar önce hayata veda eden babası Robert Kardashian'ın 72'nci doğum gününü de sitede yayınladığı bir mesajla kutladı.

Kardashian "Bugün benim babanım doğum günü. Biliyorum bu dünyada hiçbir şeyi torunlarıyla tanışmaktan daha çok istemezdi. Bu yüzden Saint'in bu pozunu hepinizle paylaşmak istedim" yazdı. İki aylık Saint West, fotoğrafta üzerinde beyaz bir kıyafele uyurken görülüyor.

Kardashian, oğlunun ilk pozunun yanı sıra 2003 yılında ölen babasına yönelik duygu dolu uzun bir mesaja da yer verdi.

Kanye West ile Kim Kardashian'ın North West adında bir de kızı bulunuyor.

İlk bebebeğini dünyaya getirdiğinde tüm dünya Kardashian'ın bebeğin ilk pozunu büyük paralar karşılığında ünlü bir dergiye satacağını düşünmüştü.

Ancak Kardashian ve West herkesi şaşırtarak North'un ilk fotoğrafını sosyal medyada paylaşmıştı.

35 yaşındaki Kardashian, önceki gün New York Moda Haftası kapsamında düzenlenen bir defileyi izlemeye gitti.Kardashian bu etkinlik için siyah dar bir pantolon ile yarı transparan siyah bir bluz tercih etti. Belli ki doğum sonrası ne kadar kilo verdiğini gözler önüne sermek isteyen Kardashian kıyafetini siyah- beyaz bir kürk ile tamamladı.Saçlarını da ördüren Kardashian, oğlu Saint West'in geçen yılın son ayında dünyaya gelmesinin ardından ilk kez bu bu tür bir etkinlikte yer aldı.

Kanye West ile evli olan Kardashian'ın North adında üç yaşında bir kızı da bulunuyor.Gösteri dünyasının en renkli siması olan Kardashian, defileye giderken giydiği kıyafet ile de çok konuşuldu.Kürkünün önü açıp zaman zaman da omuzlarından düşürerek yürüyen Kardashian bu görüntüsüyle bir Disney karakteri olan Cruela de Vil'e benzetildi.Bu kurgu karakter 1956 yılında Dodie Smith tarafında 101 Dalmaçyalı için yaratıldı. Cruela de Vil karakterini 1996 ve 2000 tarihli sinema uyarlamalarında usta oyuncu Glenn Close canlandırmıştı.

KİLOLARINI KÜRKLE KAPATIYOR

Doğumda aldığı kiloları artık veremeyen Kardashian, günümüzde sıkça beden hatlarını saklayan büyük kürkler giymeyi seçim etmekte .

DALMAÇYALI'NIN BERBAT KADINI

New York Fashion Week'te görüntülenen Kardashian, kara tayt ve transparan boğazlı kara bluzu ve 101 Dalmaçyalı'nın berbat kadını Cruella de Vil'i hatırladan kürküyle yeniden dikkatleri çekmeyi başarmıştı .

"ESKİ HALİNDEN YAPIT KALMAMIŞ"

Seksi kalçaları ve mükemmel fiziği ile bir idol olmuş Kim'i, görenler " eski halinden yapıt kalmamış" diyor.

  Kocaman kalçalı ile ününe ün katan Kim Kardashan'ın kardeşinden herkesi şaşırtacak haber. Dün rahatsızlanan 28 yaşındaki Rob, kendisini kötü hissettiği için Los Angeles’ta hastaneye kaldırıldı. Yapılan araştırmalar sonucunda, kilo problemi olan Rob’un diyabet hastası olduğu ortaya çıktı. Tedavi altına alından eski şov yıldızının durumu ciddiyetini korurken tedavisi devam ediyor.

Dünyaca ünlü reality şov yıldızı Kim Kardashian’ın kardeşi Rob Kardashian’a kendisini iyi hissetmemesi üzerine kaldırıldığı hastanede diyabet teşhisi kondu. Kardashian’ın durumu ciddiyetini korurken tedavisi devam ediyor.

ERKEK KARDEŞİNİN DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR

Dünyaca ünlü reality şov yıldızı Kim Kardashian'ın kardeşi Rob Kardashian, ailesine kendi iyi hissetmemesini söylememesinin ardından durumunun daha da kötüleşmesi üzerine hastaneye kaldırıldı. Yapılan testler sonucunda Kardashian'a diyabet teşhisi kondu. Tedavi altına alından 28 yaşındaki eski şov yıldızının durumu ciddiyetini korurken tedavisi devam ediyor. Rob Kardashian'ın diyabet hastası olduğunu bilmediğini ifade edildi.

FAZLA KİLOLARIYLA BAŞI DERTTE

Doktorların ise Rob'a kilo vermesi gerektiği ve diyet programında ciddi değişiklikler yapması gerektiğini söylediği aktarıldı.

Rob Kardashian'ın başı son yıllarda fazla kilolarıyla dertte. Son yıllarda kilo alan ve bu nedenle depresyona girdiği belirtilen Kardashian, kız kardeşi Kim Kardashian ve Kanye West'in düğün törenine de katılmamıştı. Görünüşünden de memnun olmayan Rob Kardashian, popüler kutlamalara katılmamayı tercih ederek fotoğraflarda yer almaktan kaçınmıştı. Toplumdan uzak bir hayat sürmeye karar veren ve kız kardeşi Khloe ile yaşayan Rob Kardashian, nadir olarak kamusal alanda görüntülenmişti.İsminin açıklanmasını istemeyen bir kaynak ise "Onun mücadelesi depresyonla, kilo problemi ve özgüven eksikliği ile. Bu durum uzun bir süredir var" dedi. Tüm ailesinin özellikle de kız kardeşi Khole'ün Rob'u desteklediğini söyleyen kaynak, Rob'un sorunu çözmesi gerektiğini kaydetti.Bu yılın başlarında Rob'un uyuşturucu ve alkol bağımlılığı ile mücadele için Florida'da bulunan bir rehabilitasyon merkezine 60 günlük tatil için girişi yaptığı iddia edilmişti. Ancak, annesi Kris Jenner, iddiaları yalanlamıştı.

Geçtiğimiz günlerde gündeme ikinci çocuğunu kucağına alması ile gelen ünlü güzel kim kalrdashian yine gündemde. Devasa Poposu ile adından sık söz ettiren ve dünyanın en seksi kadınları arasında gösterilen ünlü yıldız Kim Kardashian Hacklendi ortalık bir anda karıştı gündem sallandı. App Store Kullanıcılarının Sunulduğu Apple Uygulama Mağazası Kim Kardashian Yüzünden Adeta Çöktü.

Devasal Popolu Dünyaca Ünlü Yıldız Kim Kardashian Hacklendi. App Store Kullanıcılarının Sunulduğu Apple Uygulama Mağazası Kim Kardashian Yüzünden Adeta Çöktü.Geçtiğimiz günlerde ikinci çocuğunu dünyaya getiren Kim Kardashian’ın uygulaması Kimoji App Store’u çökertti.Ünlü yıldızın yeni uygulaması ‘Kimoji’ App Store’u kısa bir sürelik olsa da çökertti.Kardashian, Twitter hesabından “Apple, App Store’unu bozduğum için özür dilerim” diyerek sevincini dile getirdi.Kimoji, Kim Kardashian’ın şöhretinin dilini dünyanın belki en yaygınlıkla kullanılan iletişim araçlarından Emoji’lerle tercüme ediyor.

İCLOUD NASIL HACKLENDİ?

Yeni gelen raporlar doğrultusunda hackerlar, Find my iPhone uygulamasındaki bir açıktan faydalanarak "kaba kuvvet" saldırısı gerçekleştirdiler. Yani hackerlar, bu açık sayesinde seri biçimde parolayı bulabilmek için denemelerde bulundular ve bunda da başarılı oldularEngadget'in haberine göre aslında bu saldırılar sonrası hesapların kilitlenmesi gerekiyordu. Fakat açık sayesinde hesaplar kilitlenmedi ve hackerlar biraz uğraştıktan sonra doğru parolaları bulabildiler. Sonra da ünlü isimlerin çıplak fotoğraflarını tüm dünyayla paylaştılar.

Kardashian Ailesinin Büyük Poolu Kızı Kim Giydiği O Elbise İle Poz Verdi Hamile Pozları Tepki Çekti İkinci çocuğuna hamile olan ve kocaman kalçaları ile nam kazanan kim kardashian gündeme giyim tarzı ile geldi.35 yaşındaki Kardashian, bir davette transparan ve dantelli tulumuyla misafirlere ‘Bu kadar da abartılmaz' dedirtti.

Kim Kardashian Hamile Haliyle "Bu Kadarda Olmaz" Dedirtti!İşte Haberimiz.. 35 yaşındaki Kardashian, bir davette giydiği transparan ve dantelli tulumuyla 'Bu kadar da abartılmaz' dedirtti. Yakında ikinci çocuğunu dünyaya getirecek olan Kim Kardashian, Los Angeles'ta düzenlenen 5. LACMA Film ve Sanat Festivali'ne katıldı.

BU KADAR DA OLMAZ!

35 yaşındaki Kardashian, bir davette transparan ve dantelli tulumuyla dikkat çekti. Tüm gözler, vücudunu gözler önüne seren Kardashian'ın üzerindeydi.

Ünlü manken Kim Kardashian son zamanlarda gebe haliyle çektirdiği çırılçıplak pozları ile gündemden düşmüyor Kim Kardashian verdiği o demeçte 14 yaşında daha sübyan iken ilk cinsel ilişkisini yaşadığını açıkladı ortalık buz tuttu.

Kim Kardashian'ın ile ilgili bir gerçek gündeme bomba gibi düştü. Biyografi yazarı Sean Smith, kaleme aldığı "Kim" adlı kitapta Kim Kardashian'ın hayatıyla ilgili gerçekleri yazdı. Sean Smith'in kitabına göre; Kim Kardashian, bekaretini Michael Jackson'ın büyük ağabeyi Tito'un oğlu Tito Joe Jackson ile yaşadığı ilişki sırasında kaybetmişti. Tito Joe Jackson ile iki yıla yakın bir süre flört eden olaylı show yıldızı, 15'inci doğum gününden kısa bir süre önce de çift ilk kez birlikte olmuş.

34 yaşındaki reailty show yıldızı Kim Kardashian, ergenlik dönemini Oprah Winfrey'in programında ilk kez şu sözlerle paylaşmıştı: "İlk cinsel deneyimimi yaşadığımda neredeyse 15 yaşındaydım. Bunu denemek istiyordum." Aynı programda annesi Kris Jenner'ın o dönemde kendisine doğum kontrol hapları verdiğini ifade eden seksi yıldız "Annem o dönemde benimle son derece dürüst ve açık bir şekide konuşmuştu" diye anlatmıştı.

Kim Kardashian kimdir?

Kimberly Noel Kadashian; Ermeni asıllı Amerikalı sosyetik, manken, aktris, stilist, kıyafet perakendecisi ve televizyon kişiliği. En çok sosyal hayatıyla, seks kasediyle, Keeping Up with the Kardashians adlı reality showa çıkması ile bilinmektedir.

Kim Kardashian baba tarafından Ermeni, anne tarafından İskoç ve Hollanda kökenlidir. Babası Robert Kardashian O. J. Simpson'ın avukatı olarak ünlenmiş ve 30 Eylül 2003'te ölmüştür. Annesi Kris Jenner 1989'da Robert'ten boşanmış ve eski Olimpiyat atleti Bruce Jenner ile 1991'de evlenmiştir. Kim Kardashian'ın üç öz kardeşi vardır. O.J. Simpson onun vaftiz babasıdır.

Kimberly Noel Kadashian, 21 Ekim 1980 Los Angeles , California doğumlu ve Ermeni asıllı olmasının yanı sıra İskoçya, Hollanda ve Türkiye kökenli bir ailenin çocuğudur. Amerikan sosyetesinin ünlü simalarından ve Paris Hilton'un parti arkadaşı olan Kim gazetelerin magazin haberlerinin vazgeçilmezlerindendir. Basın tarafından sitilist olarak da adlandırılmıştır. Babası bir zamanlar O.J.Simpson'un avukatlığını yapmış ünlü avukat Robert Kardashian'dır (1944-2003). 2007 yılına kadar Paris Hiton'un parti arkadaşı olarak tanınan Kim Kardashian, erkek arkadaşı Ray J ile çekilmiş porno videosunun dağıtımını yasal olarak engellemek istediği zaman adını duyurmuştur. Kim'in açıklama yapmasından önce kamuoyunun bu kasetin varlığından haberi yoktu ve video bir anda internette yayılmaya başladı. Kim 2000-2004 yıllarında yapımcı Damon Thomas ile evliydi. Kim Kardashian ve iki kız kardeşi Calabasas, Kaliforniya'da bir butik işletmektedir. Şimdilerde şansını oyuncukta deniyor ve ilk olarak disaster movie adlı sinema filminde oynadı.

2007'de Playboy dergisine soyunan Kim 2008'de Carmen Electra ile birlikte Acaip Bir Film adlı filmde oynamıştır. Felaket filmleriyle dalga geçen bir film iyi eleştiriler toplayamamıştır. Kardashian How I Met Your Mother adlı dizi filmin bir bölümünde de yer almıştır. Yine 2008'de "Dancing with the Stars" adlı bir dans yarışmasında da yer almıştır.

Kardashian 2 Mayıs 2008'de "Workout with Kim Kardashian" adlı bir spor DVD'si çıkarmış, daha sonra kendi blogunu açmış, kendi parfümünü çıkartmış ve ayakkabı satış servisi başlatmıştır.

2000'de prodüktör Damon Thomas'la evlenip 2004'te boşandı. Daha sonra R&B sanatçısı Ray J ile çıkmaya başladı. Ray J ile bir seks kasedi ortaya çıktı. Kim Kardashian önce dava açsa da daha sonra Vivid Entertainment'la anlaşıp kasedin haklarını 5 milyon dolara sattı. 2007'de Ray J'den ayrılan Kardashian, Amerikan futbolcusu Reggie Bush ile çıkmaya başladı ancak ayrıldılar. 2010 Ekim'in de ise Michael Copon ile ilişkiye başladı ve bu ilişkisi de kısa sürdü. 2011 Mayıs ayında Kris Humphries ile nişanlanan kardashian'ın 20.5 karatlık nişan yüzüğü çok konuşuldu.20 Ağustos 2011'de Kris Humphries ile evlenen kardashian'ın düğünü California Eyaleti’ne bağlı Santa Barbara yakınlarındaki Montecito Kasabası’nda bulunan bir malikanede gerçekleşti.Düğüne, sinema ve müzik dünyasından birçok ünlü isim katılırken, düğünde toplam 440 kişi davetli vardı.Düğünde Vera Wang imzalı fildişi renginde, kabarık etekli, dantel bir gelinlik giyen kardashian 30 milyon dolar olan düğününün tüm masrafları reklam sponsorları tarafından karşılandı.Kardashian düğün için tek kuruş harcamamasına rağmen düğün fotoğrafları için People Dergisi’yle yaptığı anlaşmayla ayrıca17.9 milyon dolar kazanç sağladı.

Evlilikleri

1.eşi :2000 yılında Damon Thomas ile evlendi. 2004 yılında boşandı.

2.eşi :2011 yılında Kris Humphries ile evlendi. 2011 yılında boşandı.

3.eşi :2012 yılından beri Kanye West ile birliktedir ve North West adında bir çocuğu vardır.

Filmleri

2007 - Kim Kardashian: Superstar Pornografik film

2007 - günümüz: Keeping Up with the Kardashians (Kardashianlara Ayak Uydurmak) Kendisi olarak

2008 - Dancing with the Stars (Yok Böyle Dans formatının Amerikan versiyonu) Kendisi olarak

2008 - Acayip Bir Film Calvin'in kız arkadaşı Lisa olarak

2009 - CSI: NY Debbie Fallon olarak (1 bölüm)

2009 - Vadinin Melekleri Summa Eve olarak

2009 - How I Met Your Mother Kendisi olarak (1 bölüm)

2009 - Beyond the Break Elle olarak

2011 - günümüz: Kourtney and Kim Take New York Kendisi olarak

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi