Kim Milyoner Olmak İster'e damga vuran ‘Ayet’ sorusu! Kenan İmirzalıoğlu’nun açıklamasına bakın yarışmacı ne yanıt verdi

Kim Milyoner Olmak İster'in son bölümünde yaşanan unutulmaz anlardan biri, yarışmacının karşısına çıkan ve herkesi şaşırtan 'Ayet' sorusu oldu. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekranlara gelen bu sevilen yarışma, Mehmet Çağrı Uğur'un performansı ve verdiği yanlış cevapla dikkatleri üzerine çekti. İmirzalıoğlu'nun detaylı açıklamalarıyla ayet sorusunun cevabı ortaya çıktı. Ancak yarışmacının espri dolu yanıtı, stüdyoda neşeli anların yaşanmasına neden oldu. Bu unutulmaz anları ve yarışmacının macerasını keşfedin!

Kim Milyoner Olmak İster'e damga vuran ‘Ayet’ sorusu! Kenan İmirzalıoğlu’nun açıklamasına bakın yarışmacı ne yanıt verdi

Pazar akşamları ekranlara gelen ve Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla büyük ilgi gören Kim Milyoner Olmak İster'de, bu sefer unutulmaz bir an yaşandı. Yarışmacının karşısına çıkan ayet sorusu, herkesi şaşırttı.

Mehmet Çağrı Uğur'un Performansı

44 yaşındaki yarışmacı Mehmet Çağrı Uğur, Kim Milyoner Olmak İster'de başarılı bir performans sergiledi. Ancak karşısına çıkan ayet sorusu, herkesi zorladı.

Ayet Sorusu ve Yarışmacının Yanıtı

300 bin TL değerindeki soruda, "Kur'an-ı Kerim'de 'O halde Rabbinizin nimetlerinden hangisini yalanlayabilirsiniz?' ayeti kaç surede geçmektedir?" sorusu yöneltildi. Yarışmacı, heyecanına yenik düşerek "D Bakara" cevabını verdi. Ancak bu cevap yanlış oldu.

Kenan İmirzalıoğlu'nun Açıklaması

Kenan İmirzalıoğlu, yarışmacının yanıtladığı ayet sorusunun doğru cevabını detaylı bir şekilde açıkladı. İmirzalıoğlu, "Fatiha ve İhlas Suresi'ni çok kolay bir şekilde elediniz. Bakara yanlış hatırlamıyorsam 'bir besi hayvanı' deniz. Bu arada doğru Bakara bir inek hayvanıdır. Ben bir şeye takıldım sadece Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla… Yağmura rahmet yağdı deriz. Çünkü Rahmet veren kapsayan demek" açıklamasını yaptı.

Yarışmacının Espiriyle Karşılığı

Yarışmacının yanlış cevabına espriyle karşılık vererek Kenan İmirzalıoğlu'nu güldürdüğü anlar stüdyoda keyifli anlar yaşanmasına neden oldu. İmirzalıoğlu'nun teşekkürüyle birlikte, yarışmacı programa 50 bin TL ödül ile veda etti.

Kaynak: AJANSLAR