Kiminin B Planı, Kiminin Reklam yüzü Burcu Esmersoy!

Ekranların aranan yüzü Burcu Esmersoy, şimdilerde ekranlardan inmek bilmiyor. Güzel manken ve sunucu şimdilerde çok fazla boy göstermeye başladı. Hani deyim yerindeyse önüne gelen reklamda oynuyor diyebiliriz. Tıpkı esnaf gibi sürümden kazanıyor Burcu Hanım. Geçtiğimiz günlerde Beyaz'ın B Planı olduğu öğrenilen Burcu Esmersoy, aslında birçok markanın reklam yüzü...

Kiminin B Planı, Kiminin Reklam yüzü Burcu Esmersoy!

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

Burcu Esmersoy’u ekranlarda sık görmeye alıştık artık, hani bir gün ekranda görmezsek hatırımız kalır. Burcu Esmersoy neden bu kadar çok reklamda oynuyor?’ diye merak edenlerin aradığı cevap burada.

BURCU’DAN REKLAM TARİFESİ

Burcu Esmersoy, meğer reklam tarifesini düşük tuttuğu için son zamanlarda birçok markanın reklamlarında oynuyormuş. Popülerliği doğrultusunda tarifeyi düşük tutan Burcu’nun bu hareketi esnaflığa benzetildi, yani sürümden kazanıyor.

Şimdilerde Komedi Türkiye’nin de sunuculuğunu yapan Burcu Esmersoy’un son altı ay içerisinde oynadığı reklamlardan toplamda 1 Milyon 650 Bin Türk Lirası kazandığı öğrenildi.

ARDA TURAN İLE DE REKLAMDA OYNAMIŞTI

Güzel sunucu Burcu Esmersoy’un Bir simit markası için de Arda Turanla birlikte kamera karşısına geçtiğini hepimiz biliyoruz. Ekranlarda sık görmeye alıştığımız Burcu Esmersoy, magazin gündeminden de düşmüyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz