Kiralık Aşk 18. Son Bölüm (23 Ekim)Her şey bitti!

Star TV’den ekranlarımıza gelen ve izleyenlerinin ağzını açıkta bırakan romantik komedi dizi Kiralık Aşk 18. Son Bölümü ile yine soluksuz izlendi. “Kiralık Aşk 18. Son Bölüm İzle” diye arama yapıyorsanız yanıtı haberde. Kiralık Aşk 18. Son Bölüm tek parça izleme şansı ve neler oldu detayları.

Kiralık Aşk 18. Son Bölüm (23 Ekim)Her şey bitti!

Kiralık Aşk 18. Son Bölümü yayınlandı ve izleyebilirsiniz. 23 Ekim Kiralık Aşk 18. Bölüm’de ortalık iyice karıştı, sinirler gerildi. Lansman tanıtımına az bir süre kala çok büyük bir pürüz çıktı. Peki, Kiralık Aşk 18. Son Bölüm’de neler oldu? İşte ayrıntılar…

KİRALIK AŞK 18. BÖLÜM’DE NELER OLDU?

Kiralık Aşk 18. Bölüm tam anlamıyla nefesleri kesti. Deniz’in lansmanı çalması sonrası Patronis’te ortalık karıştı ve sinirler gerildi. Sinan soluğu Deniz’in yanında aldı yumruğu da geçirdi ama utanmaz Deniz her şey normalmiş gibi davrandı. Ömer ise bu yüzden çok kızgındı Sinan’a. Herkes Patronis’in bittiğini düşünürken yine mucizelere inanılması gerektiğini düşünen Defne çıktı ortaya. Defne Ömer’i ve tüm Patronis’i motive edip 15 günde yeni bir lansman çıkarılabileceğine inanıyordu. Ancak son anda karşılaşılan pürüz herkesi derinden üzdü. Gümrükte takılan malzemeler hem Ömer’in hem de tüm çalışanlarının moralini yerle bir etti.  Ömer herkesi en sonunda evine gönderdi. Yeni bölüm merakla bekleniyor.

KİRALIK AŞK SON BÖLÜM (23 EKİM) İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler