Kiralık Aşk 4 Mart (36. Bölüm) fragmanı - Defne yine telaşta

Merakla beklenen Kiralık Aşk 36. Bölüm (yeni bölüm) fragmanı yayında ve izleyebilirsiniz. Kiralık Aşk 36. Bölüm fragmanı izlediğinizde göreceğiniz üzere; Defne bir yandan Ömer’i kıskanıyor, bir yandan Neriman Hanım’ın kendisiyle uğraşmasıyla boğuşuyor. Bu arada Kiralık Aşk dizisine bir güzel oyuncu daha katıldı. Kiralık Aşk yeni bölüm fragmanı izleme şansı ve 36. Bölümde neler olacak ayrıntıları sizler için derledik.

Kiralık Aşk 4 Mart (36. Bölüm) fragmanı - Defne yine telaşta

Star TV’nin fenomen ve reyting canavarı romantik komedi dizisi Kiralık Aşk 36. Bölüm fragmanını izlemek için Google’da arama yapanların cevabı haberimizde. Ömer ve Defne’nin aşkının tutuştuğu, birbirinden romantik anları yaşadıkları Kiralık Aşk dizisinde 36. Bölüm tam anlamıyla izleyicisini şaşırtmaya geliyor. 4 Mart Cuma akşamı 36. Bölümüyle izleyicisiyle buluşacak olan Kiralık Aşk yeni bölüm fragmanı da yayında ve aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

KİRALIK AŞK 36. BÖLÜM’DE NELER OLACAK?

Kiralık Aşk yeni bölüm fragmanında izleyeceğiniz üzere; Diziye yeni biri katılıyor, hem de Passionis’e yardımcı oluyor. Kiralık Aşk dizisine katılan bu güzeli Kayıp Şehir ve Kara Ekmek dizilerinden hatırlayacaksınız. Evet, bu güzel isim Elifcan Ongurlar’dan başkası değil. Kiralık Aşk 36. Yeni bölümünde boy gösterecek olan güzeli Defne iyiden iyiye kıskanıyor. Ama Ömer’in gözü Defne’den başkasını görmez ki? Ömer ve Defne romantik bir akşam yemeği için dışarı çıkıyor, ancak Defne’nin bu yemeği çok da sevmediği anlaşılıyor fragmanda. Neriman’ın kızı Sude ise Defne’ye köşkü aldıkları haberini verirken, annesinin de Defne’yi sepetlemenin peşine düşeceğini söylüyor. Defne ise “Allah’ım her şey bu kadar iyiyken ben nasıl ayrılacağım ya, ayrılamam, yapamam” diyerek üzüntüsünü belirtiyor.

NERİMAN’IN DEFNE’Yİ YOLLAMA SEVDASI

Neriman dedikoducu arkadaşı Koriş ile beraber Defne’den kurtulma planını konuşurken, işlerin Defne cephesinde iyice karışacağını anlamak çok da zor olmasa gerek. Defne’nin yardımına diziye yeni katılan Elifcan Ongurlar, dizideki ismiyle Fikret Galo mu koşacak? Hep birlikte bekleyip göreceğiz tabii ki. Bu arada Fikret Galo’nun da Ömer ile yakından ilgilenmesi Defne’yi iyice çıldırtıyor. En merak edilen ise Kiralık Aşk 36. Bölümde Ömer’in Defne ile ilgili gerçeği öğrenip öğrenemeyeceği. İşte Kiralık Aşk 36. Bölüm fragmanı…

KİRALIK AŞK 36. BÖLÜM (YENİ BÖLÜM) FRAGMANI İZLE 

Kaynak: Diyarbakır Söz