Kiralık Aşk 9. Son Bölüm – Sinan’dan Ömer’e çalım

Kiralık Aşk 9. Bölüm yayınlandı ve izleyebilirsiniz. 14 Ağustos Kiralık Aşk son bölüm izleyemeyenler çok şey kaçırdı. Defne ve Ömer harika vakit geçirirken ve birbirlerine olan hisleri daha da artarken, Defne’ye karşı çok derin hisler besleyen Sinan bu duruma alışamaz ve ortalığı kızıştırır. Star TV’nin aşk kokan dizisi Kiralık Aşk 9. Bölüm (Son Bölüm) tek parça izleme şansı…

Kiralık Aşk 9. Son Bölüm – Sinan’dan Ömer’e çalım

Kiralık Aşk 9. Bölümünde neler oldu diye merak edenlerin cevabı haberimizde. 8. Bölümde çıldıran Defne ortalığı dağıtmış ve Ömer onu sakinleştirmeye çalışmıştı. Kiralık Aşk 9. Bölümde ise Defne tam anlamıyla şoka uğradı. Çünkü Ömer Defne’ye kendisini affettirmek için elinden oynadı. Peki, ömer Defne için neler mi yaptı?

KİRALIK AŞK 9. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ömer Defne için sabah erkenden kalkıp kahvaltı hazırladı, birlikte gün boyu zaman geçirdiler. Ömer’in Defne’ye bu şekilde davranması hem Yasemin’i, hem de Sinan’ı kızdırdı. Neriman İplikçi cephesinde ise sular durgun başlamıştı. Ancak Sinan’ın Neriman İplikçi ile konuşması olayları değiştirdi. Necmi İplikçi ise Sinan’ın Defne’ye olan hislerini çoktan biliyormuş bile. Yasemin Neriman İplikçi soğuk savaşı da devam ediyor. Kiralık Aşk 9. Bölüm sonunda ise Sinan’dan Ömer’e Defne çalımı geldi. İşten ayrılmak isteyen Defne’nin artık kendi asistanı olduğunu söyleyen Sinan Ömer’i şoke etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz