Kiralık Aşk son 14. Bölüm –(Yine hüsran)

Fenomen aşk dizisi Kiralık Aşk 14. Bölüm (son bölüm) 18 Eylül yayında ve izleyebilirsiniz. Kiralık Aşk 14. Son bölüm’de neler oldu neler. Defne ve Ömer’in aşkları en güzel biçimde devam ederken Neriman yine devreye girdi ve Defne Ömer’i terk etti. Yine hüsran yaşandı. İşte Kiralık Aşk 14. Son bölüm tek parça izleme fırsatı ve “Kiralık Aşk 14. Bölüm İzle” diye arama yapanların cevabı haberimizde.

Kiralık Aşk son 14. Bölüm –(Yine hüsran)

Star TV’nin fenomen dizisi Kiralık Aşk’ın bu haftaki bölümünde eğlence, aşk, sevgi, stres, kavga, endişe, hüsran, ihtiras, ne ararsanız vardı. Kiralık Aşk’ın son bölümünü izlemek için linkten yararlanabilirsiniz.

KİRALIK AŞK 14. SON BÖLÜM’DE NELER OLDU?

Kiralık Aşk 14. Bölümünde; Defne ve Ömer dağ evinde aşklarını güzel güzel yaşıyordu. Sinan deliye dönmüş bir şekilde hem Defne’yi hem de Ömer’i arıyordu. Olayları en iyi şekilde okuyan Necmi Bey de Neriman’a artık bu işten uzak dur Defne ve Ömer birlikteler diyor. Ama Neriman bu durur mu hemen Defne’yi arayıp planlarını ve anlaşmalarını hatırlattı tekrar. Defne ise Ömer’e “Yapamayacağım” diye kısa bir not yazarak Ömer’i terk etti. Defne ve Ömer üzüntüden çılgına döndüler. Ömer soluğu Sinan’ın yanında aldı. Sinan da böylelikle Ömer ve Defne’nin aralarında aşk yaşandığını öğrendi. Necmi Bey’de Neriman’ın yaptıklarından dolayı yüzüğünü attı ve “Ömer benim Can’ım, sen benim canımı yaktın” dedi. Neriman da şoka uğradı Kiralık Aşk izleyicisi de.

KİRALIK AŞK 14. BÖLÜM (SON BÖLÜM) 18 EYLÜL İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz