Kiralık Aşk Son 27. Bölüm (25 Aralık) - Defne ve Ömer yeniden

Star TV’den ekranlara gelen fenomen reyting rekortmeni dizi Kiralık Aşk 27. Bölüm (son bölüm) izleyenlerini ekran başına kilitlemeyi başardı bir kez daha. Her hafta reyting birincisi olan ancak geçtiğimiz iki hafta koltuğu kaptıran Kiralık Aşk 25 Aralık 27. Bölümde hem Defne ve Ömer arasındaki aşkın ne olacağı merak ediliyordu, hem de Sude ile Sinan’ın geleceği. Kiralık Aşk son bölüm tek parça izleme şansı ve neler oldu ayrıntıları…

Kiralık Aşk Son 27. Bölüm (25 Aralık) - Defne ve Ömer yeniden

Kiralık Aşk 25 Aralık 27. Bölüm (son bölüm) izleyebilir miyim diye merak ediyorsanız ve Google’da aramalar yapıyorsanız aradığınız cevap bizde. Kiralık Aşk 27. son bölümünde; Defne ve Ömer arasındaki uzaklık aşk olduğu için mesafe tanımıyor. Kiralık Aşk 26. Bölümünde Ömer Sude’ye çok acı bir oyun oynamış ve isteğini elde etmişti. 27. Bölümde ise Sude tam anlamıyla bunalımdaydı, Ömer ve Sinan Sude ile konuşmuyordu. Defne cephesinde de işler karışıktı. Defne’nin ağabeyi ve yengesi Nihan halaları Dudu’dan hala sitem ediyorlardı. Kiralık Aşk’ın son bölümünde Dudu’yu istemeye gelen Şair ruhlu adam İso’nun gelişiyle hayal kırıklığına uğradı. Necmi Bey Sude’yi elinden tuttuğu gibi Ömer’in yanına götürdü ve konuşmaları gerektiğini söyledi.

ÖMER VE DEFNE BİRLİKTE ÇALIŞACAKTI Kİ!

Kiralık Aşk 26. Bölümünde tasarımı Defne’den daha iyi olan Ömer başarıya ulaşmış ve Defne’yi mağlup etmişti. Defne ise bu bölümde kendi kendini teselli ediyorken, Sinan’ın Yasemin’e ortak çalışma teklifi Defne’yi şoke etti. Yasemin’in şirketi ile Passionis artık birlikte çalışacak tabii ki Passionis’in menfaatleri uğruna. Tasarım bölümünde ise Ömer ve Defne vardı. Tam Ömer ve Defne birlikte çalışırken yakınlaşacak diye düşünülürken Kiralık Aşk dizisi yine izleyicisini şok etti. Çünkü Ömer, Defne ile Zeynep’in çalışmasını sağladı. Yılbaşı hediyelerinde yine olay çıkaran Koriş bütün kağıtlara kendi adını yazmıştı. Yeniden çekiliş yapıldı ve Koriş’e Ömer çıktı, Defne ile kağıdını değiştirdi. Sude kendini affettirmek için her yola başvuruyor. Sude Yasemin’in yanında işe girmek için başvuruda bulundu. Defne de bu konuda ona yardımcı oldu. Ömer ve Defne asansördeyken Defne Ömer’e canım dedi ve Ömer de gülümseyerek duydum diye karşılık verdi. Ömer ve Defne hala birbirlerini sevmelerine rağmen, bir türlü yakınlaşamıyorlar. Kiralık Aşk 27. Son bölümünde yine en çok güldüren sahneler Koriş’in sahnelerinden geldi. Tasarımları görüşmek için iki şirketin tasarımcıları buluşacaktı. Ömer Defne’yi beklerken karşısında gördüğü kişiyle şok oldu. Defne de kendi kendine ay sen beni mi bekliyordun, kıyamam dedi. Ömer ve Defne’nin birbirlerine karşı tavırları Kiralık Aşk izleyicilerini ekrana bağlıyordu. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Kiralık Aşk son 27. Bölüm tek parça izlemek için aşağıdaki linkte tıklayın. Defne ve Ömer yeniden aşka başlıyorlar mı?

KİRALIK AŞK 27. SON BÖLÜM (25 ARALIK) İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak: Diyarbakır Söz