Görüş Bildir

Kiralık Aşk'ın kızıl güzeli Elçin Sangu reklam filmi için 1 milyon istedi! Rolü Atiye'ye kaptırdı!

Son dönemin parlayan televizyon yıldızı ve reyting rekortmeni dizisi Kiralık Aşk'ın başrol oyuncusu Elçin Sangu, bir çorap firmasının reklamında oynaması için aldığı tekife istediği rakamla herkesi şaşkına çevirdi. Tabi teklif kabul edilmeyince kendisi de şaştı kaldı...

Kiralık Aşk'ın kızıl güzeli Elçin Sangu reklam filmi için 1 milyon istedi! Rolü Atiye'ye kaptırdı!

Daha önce reklam çalışmasını Hadise ile yapan firma bu kez Elçin Sangu'ya teklif götürdü. Fakat Sangu'nun istediği ücret ise dudak uçuklattı. Hadise ile kampanya için 750 bin dolar karşılığı anlaşan firma yetkilileri, genç isim Elçin Sangu'nun 1 milyon lira istediğini duyunca şoke oldu.

KABUL ETMEDİ PİŞMAN OLDU

Henüz yeni medyatik olmaya başlayan Sangu'nun istediği ücreti ödeyemeyeceğini belirten firma yetkilileri, rotayı sevilen şarkıcı Atiye'ye çevirdi. Daha şöhretli olan Atiye'nin rol aldığı reklam filmi büyük ses getirdi.

Atiye, 500 bin lira ücret karşılığında rol aldığı reklam filminden sonra satışları etkileyerek firmanın yüzünü güldürdü. Genç oyuncu Elçin Sangu'nun ise teklifi az bulup geri çevirdiği için bin pişman olduğu konuşuluyor.

Kiralık Aşk Elçin Sangu’nun bilinmeyenleri

Elçin Sangu 11 Temmuz 1988 yılında İstanbulda dünyaya gelmiştir.Üniversite eğitimine Mersin Üniversitesi Oprea bölümünü okuduktan sonra mezuniyet sonrası 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümünü burslu bir şekilde kazanmıştır.

Müzik ile ilgili olduğu için bu dönem kısa bir süre sonra okulunu yarıda bırakmıştır.

Sangu Sahne tozu tiyatrosunda eğitimler aldıktan sonra dizilerde rol almaya başlamıştır.  İlk olarak 2010 yılında Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde jale karakterini canlandırarak Oyunculuğa merhaba demiştir. Ardından 2012 yılında aşk Kaç Beden Giyer adlı dizide Nehir karakterini canlandırmıştır. 2013 yapımlı Bir Aşk Hikayesi dizisinde Eda rolünü oynamıştır. 2014 yılında Kurt Seyit ve Şura dizisinde Güzide’yi oynamıştır. Şimdi ATV'de yayınlanan Sevdam Alabora dizisinde kadir doğulu ile başrolü paylaşmaktadır.

Elçin Sangu hakkındaki iddialara yanıt

Elçin Sangu ile iddialara, yapım şirketinden açıklama geldi.

'Kiralık Aşk' dizisinin başrol oyuncusu Elçin Sangu'nun istediği zammı alamadığı için yapımcı firma ile uyuşmazlığa düştüğü, bu sebeple de kendisini odaya kilitlediği iddia edilmişti.

"Ortaks Yapımın yapımcılığını üstlendiği “KİRALIK AŞK” isimli dizi ve dizinin başrol oyuncusu olan Elçin Sangu hakkında gerek Sosyal Mecralarda gerekse Görsel, Dijital ve Yazılı Medya Organları aracılığıyla tamamen bir kurgudan ibaret olan asılsız yayınlar, kamuoyuyla paylaşılmıştır. Bahse konu yayınlarda, Yapımcı Şirketinin gerek Elçin Sangu ile diğer oyunculara gerekse de set ekibindeki çalışanlara ödemelerini yapmadığı veya geç yaptığı, Elçin Sangu’nun zam istediği halde alamadığı ve ödemelerinin de yapılmaması gerekçesiyle Yapımcı ile ihtilafa düştüğü ve bu nedenle de hastaneye kaldırıldığı hususunda çıkarılan haberlerin Maksatlı bir karalama kampanyası çerçevesinde üretilen “Yalan Haber” niteliğindedir. “Kiralık Aşk” dizisi, izleyicilerine aktarmaya çalıştığı ruhundan da anlaşılacağı üzere gayet eğlenerek, keyifle ve saygı, sevgi çerçevesinde çekilmektedir."

Barış Arduç'tan 'Elçin Sangu' açıklaması

Kiralık Aşk'taki performansıyla dikkat çeken Barış Arduç, katıldığı bir programda samimi açıklamalarda bulundu. Özel hayatıyla ilgili soruları yanıtlayan Barış Arduç, Elçin Sangu ile ilgili sorulara da ilk kez yanıt verdi. Yakışıklı oyuncu, rol arkadaşı Elçin Sangu ile yakıştırılmasının hatırlatılması üzerine açıklamada bulundu. Barış Arduç, izleyicilerin kendisini rol arkadaşı Elçin Sangu ile yakıştırdıklarmalarını normal karşıladığını ifade ederken, "Elçin çok iyi bir arkadaşım, sevdiğim bir insan. Ama aramızda özel bir ilişki yok" dedi.

SEMPATİK BİR KARAKTER

Kamera arkasının çok keyifli olduğunu, dizi ekibinin tam bir uyum içerisinde olduğunu belirten Barış Arduç, Elçin Sangu sorularına şu yanıtı verdi: "Bu işten önce Elçin ile tanışıklığımız yoktu. İlk tanıştığımız gün bile ben o enerjiyi hissettim. Benim oynadığım karakter daha bir oturaklı, belki 'cool.' Elçin'in oynadığı 'Defne' karakteri biraz daha "bıcır bıcır." sempatik bir karakter. Dolayısı ile tamamlıyorlar birbirlerini. Bir de bence kontrast da önemli Elçin'in güzel kızıl saçları beyaz teni benim esmer olmam iyi bir uyum oldu galiba. Hayranlar çok sevdikleri için bizi de yakıştırdıklarını için söylemeleri normal. Elçin çok iyi bir arkadaşım, sevdiğim bir insan. Ama aramızda özel bir ilişki yok."

SPOR VAR HAYATIMDA

Birleşik Arap Emirlikleri'nde yayınlanan "Turki Ekstra" programında hayatında sporun hep olduğunu belirten Barış Arduç, açıklamasını şu sözlerle süzdürdü: "Lise yıllarında basketbol, sonra futbol oynadım, yüzdüm, 8 sene su altı sporları federasyonuna bağlı cankurtaranlık yaptım. Şimdi kendim kros feet yapıyorum. Yüzüyor, bol bol koşuyorum. Spor var hayatımda" diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi