Kiraz Mevsimi 45. Son Bölüm– Mete’nin hain planı!

Kiraz Mevsimi 45. Bölüm (16 Mayıs) yayınlandı. Dün akşam Fox TV ekranlarından evlerimize konuk olan Kiraz Mevsimi 45. Bölümü yeniden izlemek isteyenler veya kaçıranlar, haberimizdeki linkten ulaşabilir. İşte 16 Mayıs Kiraz Mevsimi 45. Bölüm’de olup bitenler. Öte yandan Kiraz Mevsimi 46. Bölüm Fragmanı da henüz yayınlanmadı.

Kiraz Mevsimi 45. Son Bölüm– Mete’nin hain planı!

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

Fox TV'de ekranlara gelen ve belirli bir hayran kitlesi olan, hatırı sayılır reytingleri de elde eden romantik aşk dizisi Kiraz Mevsimi 16 Mayıs Cumartesi yayınlanan 45. Bölümünün ayrıntıları haberimizde. Kiraz Mevsimi 45. Bölüm (son bölüm) izlemek isteyenler haberimizin sonundaki linkten ulaşabilirler.

Özge Gürel, Serkan Çayoğlu ve Dağhan Külegeç’in başrolünü paylaştığı ve iyi bir oyuncu kadrosuna sahip Kiraz Mevsimi 16 Mayıs (dün akşam) 45. Bölümü ile ekranlarımıza konuk oldu. Peki, Kiraz Mevsimi son bölümde neler yaşandı? İşte cevabı…

KİRAZ MEVSİMİ 45. BÖLÜM’DE NELER OLDU?           

Öykü sonunda Ayaz’ı konuşturmayı başarabiliyor. Böylelikle Mete’nin hain planı da sonunda ortaya çıkıyor. Öykü ise Mete’ye büyük öfke besliyor ancak bir sebeple onunla yüzleşemez. Öykü gerçekleri öğrenince Ayaz’a bir şart koyar; onu yeniden kendisine âşık etmek ister. Ayaz ise yaptığı sürprizlerle Öykü’nün gönlünü yeniden kazanmaya çalışıyor. Gecenin sonunda ise romantik bir sürpriz Öykü’yü bekliyor. İşte Kiraz Mevsimi 45 Bölüm tek parça izleyebilirsiniz.

Kaynak: Diyarbakır Söz