Kiraz Mevsimi 46. Bölüm (son bölüm)- Mete artık yapayalnız!

Kiraz Mevsimi 46. Bölüm (23 Mayıs) yayınlandı. Dün akşam Fox TV ekranlarından ekranlara konuk olan Kiraz Mevsimi 46. Bölümü yeniden izlemek isteyenler veya kaçıranlar, haberimizdeki linkten izleyebilir. İşte 23 Mayıs Kiraz Mevsimi 46. Bölüm’de yaşananlar.

Kiraz Mevsimi 46. Bölüm (son bölüm)- Mete artık yapayalnız!

RECEP KAYA

Fox TV'de 47 bölümdür ekranlarımıza konuk olan, belli fanatikleri olan, reytinglerde de zirveye oynayan aşk dizisi Kiraz Mevsimi 23 Mayıs Cumartesi yayınlanan 46. Bölümünün ayrıntıları haberimizde. Kiraz Mevsimi 46. Bölüm (son bölüm) izlemek isteyenler haberimizin sonundaki linkten izleyebilir.

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu’nun başrolünü paylaştığı ve kaliteli oyuncu kadrosuna sahip olan Kiraz Mevsimi 23 Mayıs (dün akşam) 46. Bölümü ile ekranlarımıza geldi. Peki, Kiraz Mevsimi son bölümde neler yaşandı? İşte cevabı…

KİRAZ MEVSİMİ 46. BÖLÜM’DE NELER OLDU?          

Mete’ye zarar verdiğini düşünen Öykü’nün korktuğu başına gelmedi. Mete ise geçici bir hafıza kaybına uğradı. Ayaz, Bülent’le konuştu. Mete ile ilgili bulduğu delilleri ortaya koyuyor Ayaz. Bülent çok üzgün ve hafızası yerine gelse bile Mete’nin artık kimseye zarar vermemesini sağlayacağına dair söz veriyor. Ayaz ve Öykü için kötü günler artık geride kaldı. Aynı şey Burcu için geçerli değil ne yazık ki. Mete’nin yaptıklarını öğrenen Burcu perişan bir hale gelir. Öykü’nün defile günü için kurduğu hayaller, birbiri ardına başına gelen talihsizliklerle gölgeye düşer. Elindeki bu önemli fırsatı kaçırma tehlikesi içinde olan Öykü’ye en büyük yardım ise en eski dostundan gelir. Mete ise yapayalnız kalmış ve onu çok daha zor günler bekliyor. Kiraz Mevsimi 46 Bölüm tek parça izleyebilirsiniz.

KİRAZ MEVSİMİ 46. BÖLÜM (SON BÖLÜM) İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz