Görüş Bildir

Kısmetse Olur Ayça Beğen evli mi? Kısmetse Olur yalan çıktı

Kısmetse Olur yarışmasının skandal dosyası birkere daha Ayça Beğen ile açıldı.

Kısmetse Olur Ayça Beğen evli mi? Kısmetse Olur yalan çıktı

Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Kısmetse Olur' yarışmasında taliplerini arayan yarışmacılar ifşa olmaya devam ediyor. Bu kez yarışmacılardan Ayça Beğen ile ilgili internete düşen frikik görüntüler konuşuluyor.

ÇÖP POŞETİNDEN KIYAFETLE DOLAŞMIŞ

Kısmetse Olur'un gelin adayı Ayça Beğen'in bir modacının çöp poşetinden kıyafet olarak tasarladığı elbiseyle sokaklarda gezdiği ortaya çıktı.

FRİKİK ÜSTÜNE FRİKİK

Asıl bomba ise bir parkta çimler üzerinde çekim yaparken yaşanıyor. Şimdilerde talibini arayan Ayça Beğen, bu esnada frikik üstüne frikik veriyor.

Kısmetse Olur yarışmacıları hakkında şoke eden iddialar bulunuyor. Kısmetse Olur'daki damat ve gelin adaylarının gerçekte farklı kişiler oldukları hatta birinin evli olduğu söyleniyor. Kısmetse Olur gerçekleri ifşa olurken işte yarışmacılar hakkında  Emre Ubeyli Kimdir Yaşı Biyografi Kısmetse Olur programıAYÇA BEĞEN EVLİ Mİ GERÇEKTE KİMDİR?

Kısmetse Olur yarışmacılarından Ayça Beğen 5 yıl önce evlenip boşandığını söylemişti. Gerçekte ise 31 Temmuz 2015 tarihinde evlenmiş.

Üstelik bir kaç ay öncesine kadar da eşiyle olan boy boy aşk resimleri bulunuyor. Yani iddia ettiği gibi bekar değil hala evli. Ayça'nın kocası Küçük Ağa dizisinde rol almış o da bir oyuncu.

EMRE UBEYLİ  KİMDİR?

Kısmetse Olur evinde Ayça ile evlilik yolunda aşk yaşayan Emre Ubeyli de söylediği kişi değil.

Emre Ubeyli işletmeci olarak tanıtılıyor oysa gerçekte bir manken. Üstelik Serhan Çeliker ile de hayli yakın bir arkadaşlıkları var. Oysa Kısmetse Olur evindekilerin birbirlerini tanımıyor olması gerekiyordu.

CANSEL ÇÖRDÜK KİMDİR?

Kısmetse Olur evinin gelin adayı yarışmacılarından Cansel Çördük de söylediği kişi değil. Cansel Çördük gerçekte bir oyuncu. Daha önce de Çılgın Dersane

filminde rol almış.

Kısmetse Olur Başvuru Formu

Lütfen okuyun!

"KISMETSE OLUR" programına gelen başvuru formlarındaki tüm yazı ve fotoğraflar formu gönderen kişinin sorumluluğundadır. Başvuru formunu dolduran kullanıcılar, başvuru sahibinin kendisi olduğunu kabul ve beyan etmiştir. Kişinin izni olmaksızın yapılan başvurulardan Kanal D sorumlu değildir.

https://www.kanald.com.tr/kismetse-olur-basvuru-formu

 

Kanal D’de, yapımını Production House’un üstlendiği, yeni bölümleri ile hafta içi her gün ekrana gelirken artık haftanın 7 günü yayınlanacak. Cumartesi günü de yeni bölümüyle 23.30'da ekrana gelecek olan Kısmetse Olur, haftanın finali bölümüyle de artık her pazar 22.15'te ekranda olacak.

Aşkı arayan 8 erkek ve 8 kadın aday günün 12 saatini Kısmetse Olur evinde geçirecek. Gerek benzer zevkleriyle, gerekse müstakbel eşlerinde aradıkları ortak özelliklerle, hayatlarının aşkını arayan gelin ve damat adaylarından birer kişi her hafta elenecek, yerlerine yeni adaylar gelecek… Böylece adayların Kısmetse Olur evinde aşkı bulma ihtimali hiçbir zaman bitmeyecek.

Gelin ve damat adayları bu programda hem aradıkları aşkı bulacak hem de haftanın birincileri 10.000 TL ödülün sahibi olacak.

Evlilik yolunda; aşk ve romantizmin yaşanacağı “Kısmetse Olur” programının sonunda evlenmeye karar veren çift ise muhteşem bir düğünün yanı sıra büyük ödülün de sahibi olacak.

Kısmetse Olur haftanın finali bölümüyle Pazar 22.15'te Kanal D'de!

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir